OTKRIVENO KOLIKO ZARAĐUJE KRISTIJAN GOLUBOVIĆ: Dobro se pripremite, stvarno ćete ostati OTVORENIH USTA
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

baš puno

OTKRIVENO KOLIKO ZARAĐUJE KRISTIJAN GOLUBOVIĆ: Dobro se pripremite, stvarno ćete ostati OTVORENIH USTA

Oni su se osvrnuli na to koliko im je učešće u rijalitiju ''Zadruga'' promenilo živote, kao i koliko su profitirali u svojim poslovima

Objavljeno: 20:31h

U najnovijem izdanju emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković ugostiće rijaliti zvezde, koje su danas i više nego uspešne u svojim karijerama: Kristijana Golubovića, Ivanu Šopić, Filipa Đukića, Boru Santanu, Stefana Karića i Sanju Stanković.

Oni su se osvrnuli na to koliko im je učešće u rijalitiju ''Zadruga'' promenilo živote, kao i koliko su profitirali u svojim poslovima.

- Evo ja da kažem, ja ispod 15.000 evra mesečno ne zarađujem. Ja prvi put u životu ne prilazim ponudama na drugačiji način bez onoga: ''Preko trnja do zvezda'' - rekao je Kristijan.

- Trenutno malo manje od Kristijana bez bakšiša i harmonike, to je samo za dolazak - otkrio je Bora Santana, a onda se nadovezao Filip Đukić.

1 / 2 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- S obzirom na to da sam radio u menjačnici za 250 evra mesečno, naravno da smatram da sam uspeo. Sam sam bio kriv, nisam imao cilj, nisam imao cilj u životu i rijaliti me otvorio - rekao je Filip.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.