POGLEDAJTE SINOVE DRAGANE KATIĆ! IZRASLI U PRAVE ŠMEKERE: Evo gde žive i čime se bave (FOTO)
Dragana Katić, Foto: © ATA Images

Retko ih pokazuje

POGLEDAJTE SINOVE DRAGANE KATIĆ! IZRASLI U PRAVE ŠMEKERE: Evo gde žive i čime se bave (FOTO)

Sinovi Dragane Katić su njena slika i prilika

Objavljeno: 22:33h

Dragana Katić ponosna je majka dva sina, Bobana i Bojana, ali je oduvek insistirala da njihov privatni život drži dalje od očiju javnosti.

Popularna voditeljka često rado govori o svojim naslednicima, a budući da ih je sama odgajila u nekoliko navrata je istakla koliko je teško biti samohrani roditelj, ali i da je srećna što je svoju decu izvela na pravi put:

- Svega se čovek uplaši kada dođu problemi. Kada je lepo, sve možeš sam, a kada dođu problemi i izazovi, kada treba da rešiš nešto sam kao roditelj, da doneseš krupnu odluku – sve je teško. Apsolutno sve – rekla je ona i dodala:

- Ali, koliko god da je teško ne može se opisati ta nemerljiva sreća kada uspeš u nečemu, kao što sam ja konkretno uspela – da imam dva mlada, zdrava, čista, moralna, uspešna bića koja samostalno, idu svojim putem i ostvaruju svoje snove i ciljeve, a i dalje su u kontaktu sa svojom majkom – ispričala je svojevremeno Dragana.

Sinovi Dragane Katić su veoma uspešni mladi ljudi. Boban je inženjer arhitekture koji živi i radi u Berlinu, a Bojan je završio Fakultet političkih nauka i živi u Beogradu.

Sinovi Dragane Katić
Sinovi Dragane Katićfoto: Instagram printscreen/dragana_katic

Bonus video:

00:08

ESPRESO SAZNAJE: OVO JE SIN DRAGANE KATIĆ: Voditeljka prvi put u javnosti sa njim

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.