ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI KADA VIDITE KOLIKO JE EMINA JAHOVIĆ PARA DALA NA PLASTIČARE: Evo kako izgleda NAKON SVEGA
Emina Jahović, Foto: Dragan Kadić

NEVEROVATNO

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI KADA VIDITE KOLIKO JE EMINA JAHOVIĆ PARA DALA NA PLASTIČARE: Evo kako izgleda NAKON SVEGA

Kako je i sama izjavila jednom prilikom fizički izgled joj je jako važan, a zahvaljujući svim estetskim poduhvatima pevačica sada izgleda 10 godina mlađe

Objavljeno:

Emina Jahović pojavila se na dodeli nagrada na festivalu Mac gde je mnogi nisu prepoznali. Osim što je posvetlela kosu, pevačici je lice totalno drugačije. Imala je minimalno šminke, te su se svi pitali šta je uradila i kojim operacijama se podvrgla.

Emina se samo deset dana pred ovaj događaj uputila kod svog doktora u Istanbulu gde je uradila jagodice, zategla kapke, ubrizgala u lice botoks i osvežila ga najnovijom metodom hijaluronskom kiseli- nom koju najbolje klinike uvoze iz Koreje.

Kako je i sama izjavila jednom prilikom fizički izgled joj je jako važan, a zahvaljujući svim estetskim poduhvatima pevačica sada izgleda 10 godina mlađe. Kako prenose mediji, potrošila je navodno 15.000 evra.

- Svaka žena želi da izgleda lepo, ja sam pored mame imala primer da treba da negujem telo, lice, ali i dušu. Posao mi je takav da na sceni moram da izgledam lepo, mada privatno volim da šetam bez šminke i budem opuštena - rekla je Emina.

1 / 4 Foto: Milan Maricic/ATAImages

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.