EKSKLUZIVNO! Ovo je prepiska Milice i Simona pred tuču: OLOŠU, daj mi pare, pamtićeš me DOK SI ŽIV! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

Kakva svađa!

EKSKLUZIVNO! Ovo je prepiska Milice i Simona pred tuču: OLOŠU, daj mi pare, pamtićeš me DOK SI ŽIV! (FOTO)

Ekskluzivna prepiska Milice Dabović i njenog bivšeg dečka, protiv kojeg je podnela krivičnu prijavu za nasilje
Objavljeno: 09:17h

Već danima domaća javnost bruji o brutalnom sukobu srpske reprezentativke Milice Dabović i njenog bivšeg dečka Šimeta Simeona Šiklića, koji će dobiti sudski epilog.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Kurir

Naime, bivša košarkašica podnela je krivičnu prijavu protiv Simona zbog toga što ju je, kako navodi, šamarao i davio u njenom stanu na Paliluli, nakon čega je za Šiklićem raspisana poternica. On se, pak, dobrovoljno javio Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u kojem je juče u pratnji advokata posle nje dao izjavu o celom slučaju.

Tužilac Šiklića tereti za ugrožavanje sigurnosti, zbog čega mu je izrekao zabranu prilaska Dabovićevoj, ali i oduzeo putnu ispravu, a kao jedan od glavnih razloga za brutalni sukob Milice i Simona koji je eskalirao fizičkim nasiljem navodi se Soraja Vučelić, sa kojom je hrvatski državljanin uslikan u noćnom provodu.

foto: Printscreen/Instagram/sorajavucelic

Mediji su došli u posed Whatsapp prepiske Milice Dabović i Šimeta Šiklića nastale u noći pre nego što će zajedničke fotografije Soraje i emotivnog partnera košarkašice preplaviti naslovne strane domaće štampe.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.