SVI POPADALI ISPIT NA PRAVNOM, A JOVANA JEREMIĆ TVRDI DA GA JE RASTURILA IZ PRVE: Faciniraće vas NJENO ISKUSTVO
Foto: Printscreen Novo Jutro RTV Pink

ona je bila bolja

SVI POPADALI ISPIT NA PRAVNOM, A JOVANA JEREMIĆ TVRDI DA GA JE RASTURILA IZ PRVE: Faciniraće vas NJENO ISKUSTVO

Naime, na januarskom ispitnom roku na ispit iz Obligacionog prava na Pravnom fakultetu izašlo je čak 150 studenata, a prema tvrdnjama onih koji pohađaju ovaj fakultet, položila ga je samo jedna osoba

Objavljeno:

Voditeljka "Novog jutra" Jovana Jeremić prokomentarisala je za medije, kiks studenata Pravnog fakulteta u januarskom ispitnom roku na ispitu iz Obligacionog prava.

Naime, na januarskom ispitnom roku na ispit iz Obligacionog prava na Pravnom fakultetu izašlo je čak 150 studenata, a prema tvrdnjama onih koji pohađaju ovaj fakultet, položila ga je samo jedna osoba. Kako tvrde akademci, ovo nije prvi put da se dešava slična situacija i dodaju da je na ovom predmetu procenat prolaznosti uvek bio nizak, ali da je situacija sa poslednjeg roka rekord.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/instagram/jovanajeremic

Pošto se Jovana Jeremić hvali svojim uspehom na Pravnom, pitali su je da li je imala problema prilikom polaganja Obligacija i koji ispit ju je namučio. Ona je otkrila da njoj nijedan ispit nije predstavljao problem, a predmet za koji mnogi smatraju najtežim - Obligaciono pravo - ona je položila iz prve.

- Obligacije sam položila iz prve. Imala sam i test kod Hibera, taj test je stvarno mnogo težak, jako je težak, a ja sam naravno prošla. Test realno ne može da prođe prosečan student, mogu da prođu samo naj, najbolji studenti - kaže Jovana za Telegraf i dodaje:

- Što se tiče ispita, to je vrlo interesantno. Polagala sam ispit kod pokojnog profesora Olivera Antića, on se ubio, skočio sa stene. Dobila sam desetku, i on me je posle ispita odlikovao i rekao mi je da ću da napravim vanserijsku karijeru i velike stvari u poslu. On je jedan od retkih koji je u meni video potencijal - rekla je Jovana za Telegraf.rs

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/instagram/jovanajeremic

S druge strane, Jovana tvrdi da joj nijedan ispit nije predstavljao problem, a kako kaže, nije joj jasno šta se desilo sa studentima, ali da je sigurna da je u nekome problem.

- Nisam imala nijedan problem na fakultetu, završila sam u roku. Ne znam ni ko je bio profesor, ni šta. Ne znam da li je problem u profesoru ili u đacima, ali da je nešto problem to je sigurno čim toliki broj ljudi nije prošlo ispit - ističe Jovana.

Podsetimo, Jovana je je završila osnovne studije u roku, a na Pravnom fakultetu postigla je ogroman uspeh. Ona je ovaj stepen studija završila sa prosekom 9.34, a master studije, koje je završila 2014. godine završila je sa prosekom 9.25.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.