ŽENU DEJANA LUTKIĆA NIKADA NE VIĐAMO U JAVNOSTI: Zajedno su 25 godina, EVO kako ona izgleda
Dejan Lutkić, Foto: Printscreen Instagram/dejan_lutkic

saputnica

ŽENU DEJANA LUTKIĆA NIKADA NE VIĐAMO U JAVNOSTI: Zajedno su 25 godina, EVO kako ona izgleda

Porodica Dejana Lutkića uspešno odoleva svim izazovima

Objavljeno:

Dejan Lutkić je, vodeći se rečima Branislava Nušića da je “brak ugovor po kojem čovek samo jednom kaže ‘da’, a onda preuzima obavezu da to čini do kraja života”, sa suprugom Ljubinkom, inženjerom elektrotehnike, obeležava 25 godina zajedničkog života.

Od toga su 21 u braku, u kome su dobili ćerke Anastaziju i Nađu.

Porodica Dejana Lutkića uspešno odoleva svim izazovima, a supružnici su saglasni da tajne uspešne zajednice nema i da na svakom odnosu mora da se radi.

- Ako dvoje rade na svom odnosu i istovremeno rade i na sebi, trude se da svakog dana budu bolji, onda to prosto mora da traje. Vrlo je jednostavno, nema tu spektakularne filozofije i recepta - iskren je Dejan, dok Ljubinka napominje da mnogi vrlo lako odustaju jer ne žele da ulože napor.

- Kad smo počeli vezu, bila sam prilično teška, jednosmerna i isključiva, bilo je ili kako ja hoću, ili nikako. Naravno, tako ne može da opstane nijedan odnos. Potrebni su veliko strpljenje i velika ljubav da bi se to promenilo, da shvatiš da promena nije promena karaktera, nego pristupa. Morala sam drugačije da se postavim u određenim situacijama i prihvatim neke stvari oko sebe i iskoristim ih tako da meni bude dobro, jer je onda dobro i ljudima oko mene. Na svemu tome sam radila zajedno sa Dejanom, koji je takođe promenio mnogo toga kod sebe. Nas dvoje smo potpuno različiti, on je umetnik, u oblacima, a ja sam prizemna i precizna. Kod mene je dva i dva uvek četiri, a kod njega nije. Srećom, našli smo sredinu, oboma nam je lepo i ponosni smo što smo uspeli da izgradimo takav odnos.

Tokom godina imali su i teške trenutke, ali su uz mnogo razumevanja i međusobne pomoći uspeli da ih prevaziđu.

- Da nismo, ne bismo mogli da nastavimo dalje, jer upravo takvi momenti pokazuju koliko zaista imate volje i želje da budete sa nekim. Uostalom, živimo u turbulentnim vremenima već jako dugo, ali smo ipak uspeli da se izborimo i opstanemo. Nadam se da nam sad predstoje neke lepše borbe - kaže Dejan. Oboje su privrženi kući i jedva čekaju da se uveče vrate u dom, sednu, popričaju ili samo ćute zajedno, uz sveće ili čašu vina.

- Ništa nije pod obavezno, važno je samo da podelimo kako se osećamo. Uživamo u trenutku, malim stvarima. Sa decom imamo sjajan odnos, one vole da budu sa nama jer nismo tipični roditelji. Sve vreme se zabavljamo, Dejan stalno ima neke akcije, posebno kad idemo na putovanja, glumata, priča, zasmejava nas, uvek je živo - objašnjava Ljubinka, a Dejan dodaje da s ćerkama provode dosta vremena.

Bonus video:

00:20

Šako Polumenta za Espreso čestita srpsku Novu godinu

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.