SVADBA KOJU SU PRENOSILI BBC I CNN koštala je kao svetog Petra kajgana: Na današnji dan venčali su se Ceca i Arkan! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printskrin / Instagram / komandant_arkan

BIO JE TO DIVAN DAN!

SVADBA KOJU SU PRENOSILI BBC I CNN koštala je kao svetog Petra kajgana: Na današnji dan venčali su se Ceca i Arkan! (FOTO) (VIDEO)

Svadbu Cece i Željka Ražnatovića prenosile su dve najveće medijske kuće u Velikoj Britaniji i Americi - BBC i CNN
Objavljeno:

Folk diva Ceca Ražnatović udala se za čoveka svog života 19. februara 1995. Iako je imala samo 22 godine i na svadbu je pristala bez razmišljanja, nikada se nije pokajala što se rano udala.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Profimedia

Pevačica je blistala u venčanici grčkog dizajnera Dimitriosa, dok je komandant Srpske dobrovoljačke garde nosio vojno odelo srpskog vojvode iz Prvog svetskog rata, da bi se za građansko venčanje presvukao u smoking.

foto: Printscreen / Youtube

Kako tada niko nije znao kako izgleda originalno odelo srpskog vojvode, u pomoć je priskočio Dragiša Spasojević, vrhunski krojač beogradskog pozorišta "Boško Buha".

Čitava ceremonija bila je organizovana po tradicionalnim srpskim običajima, pa su svatovi išli po mladu u rodnu Žitorađu. Crkveno venčanje održano je u crkvi Svetog Arhangela Gavrila, a svadbeno veselje upriličeno u hotelu "Interkontinental".

GOGU SEKULIĆ NAPUSTILI PRIJATELJI: Distancirali su se od mene jer... (FOTO)

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.