DARA DŽOKIĆ JE MNOGO VOLELA OVOG USPEŠNOG MUŠKARCA: Bila sa njim sve do NJEGOVE SMRTI, svi ga ODLIČNO ZNATE
Dara, Foto: Damir Dervišagić

svaka čast!

DARA DŽOKIĆ JE MNOGO VOLELA OVOG USPEŠNOG MUŠKARCA: Bila sa njim sve do NJEGOVE SMRTI, svi ga ODLIČNO ZNATE

Malo ko zna da je glumica bila u srećnom braku

Objavljeno:

Dara Džokić je srpska pozorišna, filmska i televizijska glumica.

Osnovnu školu i gimnaziju završila je u Beogradu, na Zvezdari, nakon čega je upisala Fakultet dramskih umetnosti. Diplomirala je u klasi profesora Minje Dedića, na klasi sa Branislavom Lečićem i Danicom Maksimović.

Prvu ulogu dobila je u pozorištu Atelje 212. čiji član postaje 1980. godine. Igrala je i na scenama Beogradskog dramskog pozorišta, Narodnog pozorišta u Beogradu i Zvezdara teatra. Bila je učesnik festivala u Budvi, Subotici i Splitu. Glumila je u velikom broju filmova i serija i dobitnica je brojnih nagrada.

Dara Džokić
foto: Marina Lopičić

Čuvenu glumicu gledali smo nedavno u popularnoj seriji "Radio Mileva", kao i u "Tajnama vinove loze", dok ona godinama dozirano plasira informacije iz privatnog života u javnost.

Malo ko zna da je glumica bila u srećnom braku sa novinarom Bogdanom Tirnanićem, sve do njegove smrti 2009.

- Teško je i pusto bez njega. Jedan deo mog života je zauvek nestao. Prerano je otišao. Ipak, niko ne može da mi uzme ljubav prema njemu. To je zauvek. Samo njega više nema, ali osećanja su tu - rekla je jednom prilikom glumica.

Zajedno imaju ćerku Jovanu, koja je upisala Fakultet dramskih umetnosti, odsek filmska i TV produkcija, ali se uopšte ne pojavljuje u javnosti.

Jovana liči na Daru, ali se ne bavi glumom, iako voli film i televiziju. Svojevremeno je upisala Fakultet dramskih umetnosti, odsek filmske i TV produkcije, udala se pre četiri godine, a 2019. je dobila ćerku Katarinu.

Dara je u poslednje vreme, na iznenađenje mnogih, počela da deli sa svima slike ćerke, kao i unuke, što posebno raduje one koji je prate na društvenim mrežama.

Podsetimo, glumica Dara Džokić (67) otputovala je na Maldive odakle je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram oduševila fotografijama sa egzotične destinacije.

Naime, glumica je sebi dala oduška, a na svom Instagramu oglasila se fotografijama u potpuno opuštenom izdanju.

Dara je objavila par fotografija na kojima je pozirala bez trunke šminke i pokazala kako zaista izgleda u sedmoj deceniji života.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.