OVO JE BIVŠA DEVOJKA IVANA BOSILJČIĆA: Glumac je pre BRAKA sa Jelenom Tomašević bio sa ZANOSNOM PLAVUŠOM
Ivan Bosiljčić, Foto: instagram/ivanbosiljcicofficial

ROMANSA JE TRAJALA KRATKO

OVO JE BIVŠA DEVOJKA IVANA BOSILJČIĆA: Glumac je pre BRAKA sa Jelenom Tomašević bio sa ZANOSNOM PLAVUŠOM

Ivan Bosiljčić bio je u vezi sa atraktivnom balerinom, međutim, ubrzo je shvatio da njegovo srce pripada drugoj ženi.

Objavljeno:

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević u braku su više od deceniju, a takođe važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Tokom dugogodišnjeg braka, nisu ih pratili skandali, a danas je to zaista retkost.

Međutim, malo ko zna da su se ovo dvoje umetnika pre venčanja zabavljali godinu dana, raskinuli na neko vreme, a onda obnovili romansu jer su shvatili da su suđeni jedno drugom.

Upravo tada, 2009. godine, pevačica je dobila od Sergeja Ćetkovića pesmu "Da mi je da mi se vrati moj dragi", te na početku nije želela da je prihvati. - "Neću ja da budem jadnica i da mu pevam da mi se vrati", rekla je Jelena tada, ali sudbina je za nju imala drugačije planove.

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević
Ivan Bosiljčić i Jelena Tomaševićfoto: Damir Dervišagić

Bosiljčić je tih godina važio za najpoželjnijeg muškarca, dok mu je serija "Ranjeni orao" donela veliku popularnost među ženama. Devojke su ga obožavale i u velikom broju dolazile u Pozorište na Terazijama da gledaju njegove predstave, a mnoge od njih imale su želju da upoznaju glumca.

Nakon raskida sa Jelenom, Ivan se upustio u drugu ljubavnu vezu sa mladom balerinom Lidijom Novaković. Spojio ih je mjuzikl "Cigani lete u nebo", a u kojem je Bosiljčić igrao glavnu uloghu, dok je Lidija bila deo baletske postavke.

Lidiji su lepota i fotogeničnpost donele i posao modela, a osim što se bavi baletom u Pozorištu na Terazijama, imala je angažmane i kao fotomodel.

Ivanova tadašnja izabranica, koja je navodno učestvovala na izboru za Mis Srbije, rodom je iz Pančeva, gde je završila osnovnu baletsku školu, a kasnije je profesionalno usavršavanje nastavila u Beogradu.

Međutim, njihova veza trajala je par meseci, nakon čega je glumac obnovio vezu sa Jelenom Tomašević. Upravo tada je i pesma "Da mi je da mi se vrati", ugledala svetlo dana. Par je 2011. godine stao na ludi kamen, a kruna njihovog braka jeste ćerkica Nina.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/KurirStil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.