OVO JE DRUGI ZET ŽELJKA MITROVIĆA: Sušta suprotnost RUSKOM MILIONERU, ISPLIVALO I ČIME SE BAVI
Željko i Milica Mitrović, Foto: Dragan Kadić

opa

OVO JE DRUGI ZET ŽELJKA MITROVIĆA: Sušta suprotnost RUSKOM MILIONERU, ISPLIVALO I ČIME SE BAVI

Istini za volju, i na Instagram profilu Andree Mitrović smenjuju se slike sa putovanja, od Rima i Pariza do Istanbula i Dubaija, ali sve deluje primereno njenim mladim godinama

Objavljeno:

Dok ovdašnja javnost danima pokušava da odgonetne razloge zbog kojih je propala veridba starije ćerke Željka i Milice Mitrović, Kristine, ali i da razotkrije ko se zapravo krije iza imena Ilija Riskin, nesuđenog zeta vlasnika ružičaste imperije, Andrea Mitrović nesmetano uživa u svojoj bajci.

Mlađa ćerka Željka Mitrovića nikada nije pokazivala sklonost ka raskoši kao Kristina, koju je Ilija tokom dve godine veze obasipao skupocenim poklonima i vodio na ekskluzivna putovanja.

Istini za volju, i na Instagram profilu Andree Mitrović smenjuju se slike sa putovanja, od Rima i Pariza do Istanbula i Dubaija, ali sve deluje primereno njenim mladim godinama.

Zet Željka Mitrovića Šon Parnet
Zet Željka Mitrovića Šon Parnetfoto: Printskrin: Instagram/shonparnett

Ona je, inače, već duže u ljubavi sa dečkom koji se zove Šon Parnet. Reč je o Amerikancu, rodom iz Prinstona, koji je nedavno diplomirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Andrea Mitrović i Šon Parnet
Andrea Mitrović i Šon Parnetfoto: Printskrin: Instagram/shonparnett

Andrea i Šon ovih dana uživaju na skijanju u Francuskoj, gde su otputovali sa prijateljima, a da se odlično provode može se zaključiti i po kratkim video zapisima koje mladi Amerikanac redovno deli u stori objavama.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.