ONE SU HRABRE ŽENE ESTRADE: Smogle su snage da javno govore o silovanju i TRAUMI kroz koju su prošle!
Foto: Printscreen

Šokantno

ONE SU HRABRE ŽENE ESTRADE: Smogle su snage da javno govore o silovanju i TRAUMI kroz koju su prošle!

One su progovorila javno i na taj način ohrabrile ostale žene da istupe i kažu šta im se dogodilo kako bi počinitelj bio uhvaćen
Objavljeno:

Pevačica Goca Tržan poznata je po svom vedrom duhu i brojnim šalama koje izgovara pred TV kamerama, ali u toku jučerašnjeg dana odlučila je da podeli i jedno jako potresno iskustvo iz svog života, tačnije iz perioda kada je imala svega 18 godina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Nemam nikakav problem s tim da kažem da jesam imala neprijatno iskustvo. Jedan poznanik je pokušao da me siluje. Imala sam 18 godina - otkrila je pevačica u emisiji Exkluziv.

foto: Printscreen

Neprijatno iskustvo koje je doživela dogodilo se na Zaječarskoj gitarijadi gde je nastupila sa rok bendom. “Nažalost, to se uvek dešava sa ljudima koje poznajete i u koje imate poverenja. Bilo je to vrlo neprijatno iskustvo sa kojim sam se lako izborila, osvestila sam deo sebe”, izjavila je Goca. “Vrlo sam slobodna žena i vrlo sam otvorena, te sam naučila jednu važnu lekciju: kada ste otvoreni i veseli, nekim muškarcima koji imaju problem sa sobom to može biti poziv za nešto što su utripovali.”

foto: Bojan Trailović

Slično iskustvo imala je takođe i Nives Celzijus koja je izjavila da je silovao fudbaler Dinama kada je imala svega 16 godina, a čije ime nije htela da otkrije.

- Desilo se na podu hotelske sobe. Rekla sam mu da stane i da mi smeta jer nisam nikad spavala s muškarcem, a on me je udario u glavu i nastavio sa svojom namerom - izjavila je svojevremeno Nives.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.