NAŠA POZNATA PEVAČICA UHAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE? Evo o kome je reč, SVI JE ZNATE
Foto: okoAziz 1 / Alamy / Alamy / Profimedia

detalji

NAŠA POZNATA PEVAČICA UHAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE? Evo o kome je reč, SVI JE ZNATE

Nakon što je policija sinoć u Beogradu, na Banovom brdu, uhapsila Gogu Terzić i njenu prijateljicu N. N. napisane su im prijave.

Objavljeno: 20:19h

Gogi Terzić je napisana prekršajna prijava zbog bavljenja prostitucijom, dok je protiv njene prijateljice N.N. podneta krivična prijava zbog sumnje da je posredovala u vršenju prostitucije.

Krivična prijava ide u redovnom postupku, tako da su obe puštene na slobodu, piše "Kurir".

Podsetimo, njih dve su došle u hotel na dogovorene intimne odnose, ali su ih u sobi umesto klijenata dočekali pripadnici MUP-a.

Goga Terzić
Goga Terzićfoto: prentscreen/youtube/RTV Pink Official

Prema saznanjima, policajci sektora Javnog reda i mira stavili su im lisice i odveli na saslušanje u stanicu gde su dočekale zoru.

Goga je u javnosti poznata godinama. Ona se u medijima predstavljala kao pevačica i reperka, dok je bivšeg partnera sa kojim ima dete optužila za nasilje u porodici.

Bivši ju je 2020. godine, kako je navodila, pretukao tako da je morala da zatraži lekarsku pomoć u bolnci u Novom Pazaru, a nakon nje i institucionalnu zaštitu kojom mu je zabranjen pristup njoj.

- Kao i svaka žena, u pokušaju da spasem ljubavnu vezu dugo sam trpela razne vrste maltretiranja. - govorila je tada.

Goga Terzić
Goga Terzićfoto: prentscreen/youtube/In Production Official

- Međutim, što sam ja više trpela - moj nevenčani suprug se sve više kuražio te me bukvalno pretvorio u boksersku vreću zbog čega je naš dalji, zajednički život, izgubio svaki smisao. Ja sam atraktivna žena i nije nikakvo čudo da me fanovi zbog lepote sa kojom me obdarila majka priroda "prže" svojim očima. No, nikada nisam bilo kome slala blo kakve znake kojim bi se neko uvukao u moje srce. Ono je bilo rezervisano za mog nevenčanog supruga. Zbog posla kojim se bavim često mi "zvrči" telefon. Tako je bilo i 8. juna ove godine kada je bukvalno ljut zbog toga što mi često zvoni telefon fizički nasrnuo na mene te me počeo tući pesnicama po celom telu. Time je prekinuo svaku mogućnost da nas dvoje sutra opet živimo zajedno. - dodala je tada za "Express".

Na društvenim mrežama se hvali raskošnim načinom života, kao i fotografijama sa poznatim ličnostima.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.