OSTAVILA SVE I U PETOJ DECENIJI SE UDALA ZA MILIONERA: Naša VODITELJKA sad živi ŽIVOT iz SNOVA, svi su je OBOŽAVALI
Branka Grujić sa suprugom, Foto: prentscreen/instagram/ corallo_verde

bogato

OSTAVILA SVE I U PETOJ DECENIJI SE UDALA ZA MILIONERA: Naša VODITELJKA sad živi ŽIVOT iz SNOVA, svi su je OBOŽAVALI

Živi život iz bajke.

Objavljeno:

Ona je bila jedna od najpoznatijih voditeljki, a povukla se iz javnosti nakon udaje za biznismena Branislava Grujića i posvetila porodičnom životu.

Voditeljka se udala u Italiji za bogatog biznismena, kojem je ovo treći brak, dok je ona u četrdesetim prvi put izgovorila sudbonosno ''da''.

Luksuzna svadba organizovana je na otvorenom, na jednom imanju u Vojvodini. Njih dvoje od tada pa do danas žive svoju bajku.

Reč je o Branki Grujić, devojkačko Nevistić, koja uživa pored bogataša.

- Bilo je onako kako smo želeli da bude, u krugu prijatelja. Dobro smo se proveli, što je veoma važno, i nadam se da ću to pamtiti ceo život kao nešto najlepše - ispričala je voditeljka nakon venčanja.

Putovanja, luksuzni dom u elitnom beogradskom naselju, skupoceni pokloni i titula jedne od najbogatijih Srpkinja, sada krase život nekadašnje TV zvezde.

Bivša voditeljka iz vanbračne zajednice sa Momčilom Lavrnićem ima sina Luku, dok Branislav takođe iz prethodnog braka ima sina.

Grujić je predsednik jedne građevinske kompanije iz Ženeve, koja posluje žirom Evrope, a između ostalog je vlasnik još pet preduzeća. Branka, inače, na društvenim mrežama neretko deli detalje luksuznog života koji živi.

Podsetimo, Branka je rođena u Duvnu, a u Beograd se preselila sa osamnaest godina. Svoju karijeru započela je 1995. godine na BK televiziji. Po gašenju kanala prešla je na RTS gde je vodila Dnevnik 2.

Godine 2005. je prešla u producentsku kuću "Adrenalin" gde je vodila kviz Piramida. Potom je radila na TV Atlas zatim TV Košava pa potom na Prvoj srpskoj televiziji i nakon toga na televiziji Pink da bi se 2014. vratila u producentsku kuću "Adrenalin".

Branka je rođena 12. novembra 1968. godine.

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.