ZNATE LI KO JE NA FOTKI? Na audiciji za “Zvezde Granda” SLAGAO žiri, a danas ga SVI ODLIČNO POZNAJETE
Foto: Print Screen Youtube/Audicije

hit FOTKA

ZNATE LI KO JE NA FOTKI? Na audiciji za “Zvezde Granda” SLAGAO žiri, a danas ga SVI ODLIČNO POZNAJETE

On je svake godine za redom išao na audicije od 2010. godine, a te godine napisao je da ima 16 godina, iako mu je bilo samo 13.

Objavljeno:

Pevač Marko Gačić već godinama gradi uspešnu karijeru, a na privatnom planu uživa u ljubavi sa nešto starijom koleginicom Goranom, sa kojom je stupio u vezu sa nepunih 19 godina.

Tokom života je, kako kaže, sve radio ranije u odnosu na ostatak njegove generacije.

Osim što je već u dvadesetoj godini sa Gogom dobio prvo dete, ćerkicu Nikolinu, i za takmičenje ”Zvezde Granda” svojevremeno se prijavio sa samo 13 godina i tu audiciju neće zaboraviti dok je živ.

– Imao sam 13 godina na prvoj audicija za ”Zvezde Granda”. To se sećam zato što pamtim da me nisu pustili da se prijavim i morao sam da napišem da imam 16 godina. To ima i na snimku- rekao je Marko u emisiji ”Zvezde Grand Specijal”

Marko Gačić
foto: Kurir TV

– On stalno hoće da bude stariji nego što jeste. Ali to je uvek tako, mladi hoće da budu stariji a mi matori da budemo deca. Ti si imao dve audicije? 2010. i 2013?- pitao ga je Voja.

Gačić je svake godine za redom išao na audicije od 2010. godine, a te godine napisao je da ima 16 godina, iako mu je bilo samo 13.

Danas se rado seća ove audicije, a i Saši Popoviću je upornost ovog dečaka, koja se na kraju i isplatila, tada bila veoma simpatična.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.