ŽELJKO SAMARDŽIĆ SE POSLE DUGO VREMENA POJAVIO SA ŽENOM U JAVNOSTI: Jedan detalj je POSEBNO privukao PAŽNJU
Željko Samardžić u javnosti sa ženom, Foto: Demir Dervišagić

lepotica

ŽELJKO SAMARDŽIĆ SE POSLE DUGO VREMENA POJAVIO SA ŽENOM U JAVNOSTI: Jedan detalj je POSEBNO privukao PAŽNJU

Supruga Željka Samardžića njegova je mirna luka

Objavljeno:

Da prava i iskrena ljubav može da odoli svim izazovima i iskušenjima pravi su primer Željko Samardžić i njegova supruga Maja koja uz pevača ponosno korača kroz život i njihovu porodicu drži na okupu.

Zajedno su krenuli od nule prolazeći brojne životne faze, a uspešno su prebrodili sve nedaće koje sa sobom život nosi i zajednicu očuvali neizmernom ljubavlju, poštovanjem i razumevanjem.

Iako se danas mogu pohvaliti skladnim brakom koji traje više od četiri decenije, supruga Željka Samardžića nikada nije želela preteranu medijsku pažnju, pa se tako i na javnim događajima ne pojavljuje često.

Željko Samardžić u javnosti sa suprugom
Željko Samardžić u javnosti sa suprugomfoto: © ATA Images

Ipak, da ga podrži i iz prvih redova prepune sale svom dragom pošalje pozitivne vibracije odlučila se supruga Željka Samardžića pre nekoliko dana na tradicionalnom novogodišnjem koncertu koji je on održao u dvorani Doma sindikata.

Supružnici su se pod ruku pojavili i ispozirali okupljenim fotoreporterima, a Maja Samardžić kao i svaki put do sada, svojom pojavom i damskim izgledom oduševila je sve prisutne.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.