PALO PRIZNANJE GODINE: Naša poznata voditeljka otkrila FETIŠ, ovo do sada NIKADA NISMO ČULI
Foto: Espreso

opa

PALO PRIZNANJE GODINE: Naša poznata voditeljka otkrila FETIŠ, ovo do sada NIKADA NISMO ČULI

Bojana svoju pedantnost pokušava da prenese i na svog sina, koga ima iz braka sa glumcem Žarkom Lazićem

Objavljeno: 19:48h

Voditeljka Bojana Lazić nedavno se upustila u dizajnerske vode. Tačnije, ona dizajnira garderobu. Kako je za Espreso otkrila to je njena ljubav od ranije, ali je tek sada odlučila ozbiljnije da se posveti ovom poslu.

– Ja sam prvo napravila jaknu za sebe, pa se to dopalo ljudima u mom okruženju i to se dopalo ljudima u mom okruženju i tako je sve krenulo - otkrila je Bojana za naš portal.

Bojana je još kao mala volela da šije garderobu, a nas je zanimalo da li, kao domaćica, možda obraća pažnju kod svog muškarca da li mu visi dugme na košulju i da li uopšte obraća pažnju na takve detalje i da li joj je važno kakvu garderobu nosi muškarac sa kojim je ona u vezi.

Bojana Lazić
foto: Espreso

– Ja na sve obraćam pažnju, ja sam dupla Lavica i meni je sve mnogo važno. Od toga da li je neko pedantan do toga kako se neko obukao, ne da li je nešto skupo, taman posla, ali da je s ukusom i da je u skladu s prilikom. A s obizrom na to da je moj partner Devica, on je gori nego ja.

Bojana svoju pedantnost pokušava da prenese i na svog sina, koga ima iz braka sa glumcem Žarkom Lazićem.

1 / 2 Foto: Espreso

– Žarko, njegov otac, je malo opušteniji, i on ne vodi toliko računa, uvek je naravno pedantan, ali je on uvek za neki opušteniji stil.

Bojana je primetila da sve više sreće muškarce koji mnogo više vode računa svom izgledu i da su mnogo pedantniji. Čak i od mnogih žena.

– Ja i volim te metroseksualce, ako je to metroseksualac koji voli žene. Samo neka vodi računa, neka se doteruje, sređuje i sve je u sredu.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.