DA LI JE MOGUĆE DA ZORANNAH IMA OVOLIKO GODINA? NIKO NIJE IMAO POJMA! Više od 30, a manje od 55
Foto: Printscreen/jutjub/zorannah

nije se znalo

DA LI JE MOGUĆE DA ZORANNAH IMA OVOLIKO GODINA? NIKO NIJE IMAO POJMA! Više od 30, a manje od 55

Zorana je veče pred odlazak u Milano na "Fashion week" napravila blog "Zorannah’s fashion corner"

Objavljeno: 20:26h

Zorana Jovanović je mlada devojka koja je među prvima počela da se bavi poslom za koji mnogi nisu znali. Činilo se da živi lagodnim životom, što je u javnosti izazvalo bes. Iako je imala čitav niz uspona i padova, ona se i dalje bavi ovim poslom. Takođe je jedna od najpoznatijih blogerki u Srbiji i regionu.

Zorana Jovanović biografija - Ko je ona?

Zorana je rođena 10. maja 1990. godine u Beogradu. Završila je privatnu srednju školu "Miloš Crnjanski", a nakon toga "Accademie Del Luso", italijansku školu za modu i dizajn gde se školovala za stilistu. Ipak, odlučila je da to nije za nju, kao i da nikada neće moći da bude stilista. Nastavila je da se bavi modom na drugačiji način i postala je modna blogerka.

Zorana je veče pred odlazak u Milano na "Fashion week" napravila blog "Zorannah’s fashion corner" kako bi na njemu objavljivala sve svoje odevne kombinacije. Publika je gotovo odmah bila impresionirana njom i njenim idejama, pa je i broj čitalaca počeo da raste.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram/Zorannah

Godine 2012. napravila je Youtube kanal gde je počela da objavljuje video snimke, kako modne, tako i one koji su omogućavali publici da je bolje upozna. U kompletnom procesu joj je mama Vesna mnogo pomagala i prižala joj podršku. Neretko ju je fotografisala i davala joj ideje za outfit-e.

Zorana je više puta istakla da uživa u svom poslu, kao i da nikada ne bi reklamirala proizvod koji i ona sama ne koristi. Promoviše samo ono u čiji kvalitet se i sama uverila.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso /Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.