"JA SAM DŽEPNA VENERA SA TELOM OD MILION DOLARA!" Jovana Jeremić postaje MANEKENKA za Espreso otkrila SVE PLANOVE
Foto: Luka Pekić

espreso saznaje

"JA SAM DŽEPNA VENERA SA TELOM OD MILION DOLARA!" Jovana Jeremić postaje MANEKENKA za Espreso otkrila SVE PLANOVE

Poslala nam je i ekskluzivne fotografije sa revije!

Objavljeno:
Milica Stanimirović

Voditeljka Jovana Jeremić poznata je po svojim stajlinzima koji redovno skreću pažnju, a tako je bilo i ovoga puta. Jovana je bila gost na jednoj reviji, a njena kreacija izazvala je veliku pažnju okupljenih, budući da je bila veoma izazovna, ali i po prvi put vidimo voditeljku u ulozi manekenke.

Jovana je prošetala pistom i bila veoma samouverena, kao da ovo radi već duži niz godina, te je dobila i veliki aplauz od publike. Na njoj se nije videla trema, a mnogi komentarišu da je šetala baš kao što šeta po studiju, podignute glave!

Pozvali smo popularnu voditeljku i zamolili je da nam prenese utiske sa revije kao i da nam otkrije svoje planove, bar što se tiče modelinga.

Jovana Jeremić
foto: Luka Pekić

"Fenomenalno je bilo šetati modnom pistom, pogotovo jer je ovo moje novo iskustvo. Trenutno sam jako angažovana, snimam reklame samo sa najvećim zvezdama, npr. Batistutom. Planiram da se još angažujem u modelingu i mislim da će biti još više saradnji i to na svetskom nivou", počela je za naš portal poznata voditeljka pa otkrila zbog čega je toliko tražena kada su reklame u pitanju:

"Ja nisam model, ja sam TV zvezda i novinar, ali sam svesna da sam jako fotogenična i stvarno imam telo od milion dolara. Ja sam mala žena, džepna Venera, 163 cm, upakovana u savršene mere i to su cenili ljudi kojima reklamiram brendove. Sve što ponesem to se proda! Postoje i zgodnije žene, sa dužim nogama itd. ali ne postoji harizmatičnija žena od mene i koja može da proda više artikala."

Jovana Jeremić
foto: Luka Pekić

Junakinja serije "Seks i Grad", Keri Bredšo, pala je tokom svoje prve modne revije, a tu scenu će svi zauvek pamtiti. Zanimalo nas je da li se možda voditeljka plašila da bi mogla da padne tokom šetanja po pisti.

Jovana Jeremić
foto: Luka Pekić

"Ne, nemam strah od padanja jer iako padnem ja se brzo dižem. Previše sam sigurna u sebe da bih pala, sve sam ja to dobro uvežbala i pista je stvorena za mene. Što sve manekenke moraju da budu visoke i pretanke? Mislim da je došao momenat da se i ti standardi menjaju u korist nas harizmatičnih žena", rekla je Jovana za Espreso.

Voditeljka nam je poslala i ekskluzivne fotografije, a vi ih možete pogledati u galeriji ispod:

1 / 7 Foto: Luka Pekić

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.