OVO NI ILIJA ČVOROVIĆ NE BI SMISLIO: Najzanimljivije TEORIJE ZAVERE o domaćim zvezdama! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić, Filip Plavčić, Dragan Kadić

Kakva ludnica

OVO NI ILIJA ČVOROVIĆ NE BI SMISLIO: Najzanimljivije TEORIJE ZAVERE o domaćim zvezdama! (FOTO)

Mislite da teorije zavere postoje samo u svetu, varate se...
Objavljeno:

Teorije zavere spadaju najčešće razbibrige domaćeg stanovništva, čak i kad nisu ni svesni da je to što pričaju samo teorija zavere i ništa više. Dok se ove teorije uglavnom vrte oko politike, mi ćemo se fokusirati na muziku i domaće zvezde čiji životi su nam uvek bili zanimljivi.

S obzirom na to da se stalno piše o ovakvim teorijama zavere kod stranih izvođača, odlučili smo da istražimo i iskopamo neke teorije o domaćim izvođačima koje se već godinama prepričavaju.

Gocin koncert za jednu osobu

foto: printscreen/youtube

Svi se sećamo 2001. godine kada su svi brujali o koncertu Goce Tržan u Sava Centru. Ne, razlog nije to što je koncert bio toliko dobar, već to što je na koncert došla bukvalno samo jedna osoba.

Zvanična priča kaže da je jedan obožavatelj kupio sve karte kako bi sam mogo uživati u koncertu svoje miljenice, ali i kako bi je zaprosio. Ova situacija nikada nije razjašnjena, a mnogi teoretičari veruju da je ovo bio samo marketinški trik.

Goca oštro demantuje ove tvrdnje i kaže da je to zaita bio ljubavni gest. Sa druge strane, postoji i priča da je njen nekadašnji menadžer Gane Pecikoza potvrdio da je sve ovo bio trik, te da je pop zvezda zbog toga raskinula dugogodišnju saradnju sa njim. Zvezda kaže kako je tada bila vrlo uspešna pa da joj marketing nije bio potreban, a na vama je da odlučite da li ćete verovati samoj pevačici ili pisanjima medija i izjavama njenog menadžera.

Jelena Karleuša izvadila rebra da bude mršavija

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ukoliko se sećate Jelene Karleuše pre desetak godina, onda pamtite da je bila veoma mršava. Čuvena JK visoka je 180 cm i ima zgodno telo čak i kad se malo ubuci, ali kad ima bar 6-7 manje, do izražaja dolazi njen struk.

Kad je bila devojka, o Karleuši su kružile glasine da je operisala rebra, tačnije izvadila ih, ne bi li imala tanak struk. Ipak, ta operacija se po njenim tvrdnjama nikada nije ni desila. Jelena je po sopstvnom priznanju pre promocije albuma "Gili, gili" 1999. godine ugradila silikonske implante u grudi, i to je, kako kaže, jedino što je na njenom tijelu OPERISANO. Kaže i da je svojevremeno na nagovor reditelja Dejana Milićevića popunila usne i zažalila.

Takođe, pre nekoliko godina priznala je da bi rado operisala nos, ali da se plaši bola (zato ga redovno "secne" u fotošopu).

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.