NJEN MUŽ NI DAN DANAS NIJE POZNAT ŠIROJ JAVNOSTI: Ovo je prava ISTINA o privatnom životu voditeljke Minje Miletić
Minja Miletić, Foto: Youtube printscreen/Euronews Serbia

biografija

NJEN MUŽ NI DAN DANAS NIJE POZNAT ŠIROJ JAVNOSTI: Ovo je prava ISTINA o privatnom životu voditeljke Minje Miletić

Harizmatična voditeljka ima pozamašan životni CV

Objavljeno: 14:08h

Minja Miletić je svima poznato TV lice, ali o njenom privatnom životu se ne zna puno.

Minja Miletić
foto: Kurir

Rođena je 26. juna 1980. godine u Beogradu. Kako kaže, njenu predodređenost i njen talenat za bavljenje javnim poslom, prepoznala je njena majka još u periodu najranijeg detinjstva.

Shodno tome, Minja je već u detinjstvu, pohađala časove glume na kojima je uz pomoć svog mentora, čuvenog Bate Miladinovića vežbala dikciju.

Časovi glume, vežbanje dikcije i gostovanja u emisijama, kod Minje su probudili želju da se jednom, kada odraste profesionalno bavi glumom.

Vođena tom željom, Minja je po završetku trećeg razreda srednje škole, konkretnije po završetku trećeg razreda XIV beogradske gimnazije, odlučila da upiše glumačku Akademiju.

Pomenutu odluku, Minja je sprovela u delo i kao student prve godine glume, pripala je klasi profesora Vlade Jevtovića. Međutim, Minjina zaljubljenost u studije glume nije potrajala dugo i shvatila je da gluma jednostavno nije za nju.

Studije medicine

Svoju želju da se posveti studijama glume, Minja je po završetku XIV beogradske gimnazije preorjentisala u želju da se posveti studijama medicine i upisala je Medicinski fakultet u Beogradu.

Studiranje medicine, Minji je išlo od ruke i uspela je da stekne zvanje lekara opšte prakse. Kako je pomenuto zvanje Minja želela da nadogradi i to tako što će upisati specijalizaciju, njen osnovni cilj po završetku Medicinskog fakulteta, bio je da se zaposli i da stekne radno iskustvo koje joj je neophodno kako bi upisala specijalizaciju.

Međutim, uz sav trud koji je ulagala i uz nepopustljivu želju, Minja jednostavno nije uspevala da pronađe posao u svojoj struci, to jest u oblasti medicine. Ova činjenica, bila je prekretnica koja je Minju usmerila ka započinjanju i ka stvaranju novinarske karijere.

Minja Miletić
foto: Youtube

Kroz angažmane kojih je imala kao voditeljka i kao urednica raznih TV formata, Minja je osvojila ogromnu naklonost publike i postala je rado viđen “gost” u mnogim domovima širom Srbije.

1 / 5 Foto: Printscreen

Od jula 2021. prelazi na kablovski kanal Juronjuz Srbija, na mesto izvršne direktorke programa i članice programskog saveta gde pokreće i svoju autorsku emisiju.

Minja Miletić
foto: Damir Dervišagić

Minja Miletić privatno

Ono što pored visokog profesionalizma krasi Minju Miletić, jesu vrline kojim bi svaka žena trebalo da se ponosi.

Ova harizmatična voditeljka, privatno je veliki ljubitelj kvalitetnog književnog štiva i kaže da dobar odmor, ne može ni da zamisli bez dobre knjige.

Putovanja su nešto što Minju inspiriše i što je nadahnjuje novom energijom, a ono što najviše ceni kod prijatelja i kod ljudi uopšteno jeste iskrenost.

Sport koji Minja voli, jeste tenis, a jedna od njenih omiljenih Tv emisija, jeste emisija “Utisak nedelje”.

Ono za šta Minja smatra da je tajna njenog profesionalizma, jesto to što se redovno priprema za razgovor sa svojim gostima i to što se trudi da temama o kojima sa njima raspravlja pristupa iz ugla “običnog” čoveka, to jest iz ugla gledaoca.

Za sebe, Minja kaže da je u isto vreme energična i odmerena, a drugi, za Minju kažu da je žena sa prefinjenim životnim stilom. To da je njen životni stil prefinjen, dokazuje i njen stil oblačenja, za koji je 2013. godine, dobila čak i priznanje, tačnije nagradu i to kao najstilizovanija javna ličnost godine.

Na pomenutu nagradu, Minja Miletić je izuzetno ponosna.

Minja Miletić
foto: Vladimir Šporčić

Voditeljkin muž nepoznat javnosti

Muž Minje Miletić potpuna je nepoznanica za javnost, a voditeljka ima dobar razlog zašto je to tako.

Voditeljka se takođe pre više od godinu dana ostvarila u ulozi majke.

Ipak, kada je u pitanju voditeljkin partner, javnost je potpuno neupućena. Razlog za to leži u tome što je Minja sasvim ispunjena i voljena, te ne želi da bilo šta remeti njenu idilu.

1 / 5 Foto: instagram/printscreen

Ipak, ko je muž Minje Miletić, pitanje je na koje niko osim njenih najbližih nema odgovor, a voditeljka striktno želi da to tako i ostane.

- Javna sam ličnost i poštovanje prema publici i javnosti koja me voli i ceni moj rad iskazujem upravo na ovaj način, obraćanjem putem novina. Takođe, smatram da postoji razllika između privatnog i javnog života, a moj partner je deo moje najveće intime i želim da tako ostane - dodala je ona svojevremeno za Story.

Doduše, lepa voditeljka, kada je govorila o svojim trudničkim danima, otkrila je da je upravo osoba koja je najviše voli - njen misteriozni partner i otac njenog deteta.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.