ON 19 GODINA, A ONA 42: Za njega pričaju da je novi Bond, a ljubavni život mu zanimljiviji od filma FOTO
Aron Tajlor Džonson, Foto: Profimedia

Uzbudljivo

ON 19 GODINA, A ONA 42: Za njega pričaju da je novi Bond, a ljubavni život mu zanimljiviji od filma FOTO

Aron Tajlor Džonson je navodno u trci za naslednika Danijela Krejga u franšizi o Džejmsu Bondu.

Objavljeno:

Aron Tajlor Džonson (32) glumac koji je igrao Pjetra u Marvelovom filmu "Osvetnici - doba Ultrona", navodno je imao probno snimanje u studiju "Pajnvud" u Londonu u kojem se snimaju i filmovi o legendarnom Džejmsu Bondu.

Neimenovani izvori otkrivaju britanskim medijima da je Džonson snimio "čuvenu Bondovu uvodnu špicu sa pištoljem", kao i da su producenti oduševljeni mladim glumcem.

1 / 2 Foto: Profimedia

Oni koji prate lik i deo brata blizanca čuvene Vande iz Osvetnika, znaju da je Aron Tajlor Džonson oženjen rediteljkom filma "50 Nijansi Sive" Sem Tejlor Džonson, koja je čak 23 godine starija od njega! Par se upoznao 2008. godine kada je Aron došao na snimanje njenog debi filma "Nowhere boy" i rekao "da će je jednog dana oženiti".

Prema pojedinim izvorima Aron je imao 19 godina kada su stupili u vezu, drugim da je napunio 21, ali činjenica je da su u braku više od deceniju i da imaju dvoje dece. Aron je glumio u filmovima "Kick-Ass", "Osvetnici: Doba Ultrona" i "Godzilla", a karijeru je počeo u seriji "Armadillo".

Ovako izgleda Aron:

Aron Tajlor Džonson
foto: Profimedia

A, ovako njegova supruga Sem:

Bonus video:

00:52

EKSKLUZIVNO! Holivudski glumac u PULSU SRBIJE! Pričao o Srbiji, humanosti i svojoj želji: Nadam se da ću snimati film sa NJIM!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.