ANDRIJA MILOŠEVIĆ STAO NA LUDI KAMEN? Nasmejan pozira u svečanom odelu, mlada u RASKOŠNOJ venčanici FOTO
Andrija Milošević i Aleksandra Tomić, Foto: Damir Dervišagić

čestitke

ANDRIJA MILOŠEVIĆ STAO NA LUDI KAMEN? Nasmejan pozira u svečanom odelu, mlada u RASKOŠNOJ venčanici FOTO

Oženio se Andrija Milošević svi mediji pišu

Objavljeno:

Dugo već javnost očekuje da u novinama i na portalima pročita vest " Oženio se Andrija Milošević ".

Mada su glumac i njegova izabranica Aleksandra Tomić svojevremeno kazali da venčanje nije nešto ka čemu teže i da potpisan papir pred matičarem nije merilo njihove ljubavi, svi su verovali da će se zaljubljeni par jednoga dana na taj korak ipak odlučiti.

Andrija Milošević
foto: © ATA Images

Posebne nade na tu temu rodile su se pošto je Aleksandra na svet donela Andrijinog i njenog mezimca Relju, ali nažalost, glumac i glumica ostali su pri svom stavu da ozvaničenje veze preskoče.

Ne čudi onda što je najnovija fotografija komičara u svečanom odelu i s ruzmarinom zakačenim za rever potpuno zbunila javnost.

Na svega par sekundi u mislima brojne publike rodila su se nadanja da se on ipak odlučio na ženidbu, ali sve je u vodu palo nakon što se kraj dramskog umetnika pojavila lepa brineta u venčanici.

1 / 10 Foto: Printscreen/instagram

Svi su naravno očekivali Aleksandru, a druga žena kraj Andrije nagoveštavala je samo to da se radi o snimanju filma ili serije te da se zbog toga on tako obukao.

U potpisu slike stajalo je da je reč o projektu "Lako je Raletu", što je dodatno objasnilo Andrijino odevanje, a malo je reći da su svi nestrpljivi da pogledaju na čemu je to on radio proteklih meseci.

Vest kojoj u naslovu stoji " Oženio se Andrija Milošević" po svemu sudeći još dugo neće biti objavljena, a ko zna možda nas umetnik i njegova emotivna partnerka i iznenade. Za sada se od njih dvoje mogu čuti samo radosne vesti po pitanju poslovnih uspeha.

Bonus video:

00:21

Andrija Milošević na najavi koncerta Beogradskog sindikata

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.