RASTA OTKRIO DA LI SU BLIZANCI! Želeo sam da Ana nosi SINA, ali onog trenutka kada čujete od doktora da...  (FOTO)
Foto: Printskrin / Instagram / stefanrasta

kaže da će biti super tata!

RASTA OTKRIO DA LI SU BLIZANCI! Želeo sam da Ana nosi SINA, ali onog trenutka kada čujete od doktora da... (FOTO)

Poznati reper ne krije svoju sreću i otkiva šta mu je najbitnije trenutno u životu...
Objavljeno:

Reper, kompozitor i član žirija talent šou programa ''Ja imam talenat'',Stefan Đurić Rasta marljivo radi na svom novom albumu koji nosi naziv ''Indigo'' i gleda da svaki slobodan trenutak provede sa svojom suprugom Anom Nikolić koja je u blagoslovenom stanju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U toku snimanja svog spota, Rasta se u potpunosti posvetio svakom detalju i otkrio da je novi album drugačiji od onog što je publika do sada imala prilike da čuje jer, kako sam kaže, uneo je dozu biografije.

foto: Printscreen

- Ideja je celokupna se ne odnosi samo na jednu pesmu već na ceo jedan projekat. Ovo je prvi deo albuma i on će izaći u dva dela. Album nosi naziv ''Indigo'' i prvi deo albuma sadrži četiri pesme i upravo u hotelu Moskva snimamo spot upravo za tu pesmu. U planu je da sva četiri spota izađu istog dana i to će biti 22. februara. Prvi put je biografski projekat i pesme su dosta lične. Ozbiljnije su i zrelije, kao i ja i stvari koje se dešavaju u mom životu - kaže reper i dodaje:

foto: Printskrin/Instagram/stefanrasta

- Od nulte tačke sam tu. Od stvaranja muzike, preko snimanja spota i teksta pesme, do detalja kako će to izgledati. Volim da učestvujem u svemu tome, imam dobru ekipu koja me jako dobro prati. Stručnjaci su u pitanju i najbitnije je da svi verujemo u to.

Kada je stvaranje muzike u pitanju, pored svog tima, Stefan Đurić Rasta voli da čuje i mišljenje svoje supruge i tvrdi da mu ona jako pomaže.

- Dosta vremena zajedno provodimo uz muziku. Između ostalog slušamo i nove projekte, moram da priznam da mi izuzetno znači njen sud. Volim da poslušam njen savet jer je zaista iskren i nepristrasan. Ona nije iz moje muzičke branše, ali ima veliko iskustvo i pomaže mi u svakom smislu - iskren je reper.

Rasta se prisetio i trenutka kada je saznao da će biti otac.

foto: Damir Dervisagic

- U početku nisam bio svestan potpunosti šta se dešava. Ponoviću se 100 put, ali to je najveća stvar. Ovo je kruna života u koju spadaju i posao i ljubav i sve što ide s tim. Mislim da bolji poklon nisam mogao da poželim za Novu godinu.

Na pitanje da li se kod Ane već ''dešava'' takozvano drugo stanje, Rasta se našalio.

- Sada se trenutno dešava treće stanje. Šalim se, dešava se drugo stanje, ali zaista joj svaka čast. Snimali smo emisiju jako dugo i meni je bilo teško, a ona je to odlično iznela. Tu smo i jedan drugog podržavamo u potpunosti - rekao je on.

foto: Printskrin/Instagram/ananikolicofficial

Od trenutka kada je popularna pevačica potvrdila da je u blagoslovenom stanju, mnoge je zanimao pol deteta koje Ana očekuje, a bilo je i spekulacija da će biti blizanci.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.