POSTAO DEDA SA 40 GODINA, POVUKAO SE ZBOG KOMENTARA: Čuveni COBE je danas DRUGI ČOVEK, evo kako IZGLEDA
Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

kakav hit!

POSTAO DEDA SA 40 GODINA, POVUKAO SE ZBOG KOMENTARA: Čuveni COBE je danas DRUGI ČOVEK, evo kako IZGLEDA

Pevač je nedavno rešio je da se preseli u Nemačku i ode u medijsku ilegalu.

Objavljeno:

Slobodan Barjaktarević Cobe postao je poznat javnosti kada se 2007. godine pojavio u Zvezdama Granda, a nakon finala je snimio nekoliko pesama, a onda nestao sa scene.

Sa 18 godina je oženio dugogodišnju devojku Anu sa kojom ima dvoje dece, ćerku Slađanu i sina Nebojšu.

Cobe se 2012. godine povukao iz javnosti jer je, kako se navodilo, bio povređen uvredljivim komentarima koji su se ređali ispod pesme "Gel, gel kupujem".

Slobodan Batjarević Cobe
foto: Privatna arhiva

Numeru je napisao Dragan Kojić Keba, ali se publici nije svidela pa su ga mnogi prozvali.

Međutim, nekoliko godina kasnije, odlučio je da se vrati na muzičku scenu i snimi novu pesmu, a Cobe je čak bio i deo Zadruge 2.

Pevač je nedavno rešio je da se preseli u Nemačku i ode u medijsku ilegalu.

Međutim, danas ovaj pevač planira da se u punom sjaju vrati na muzičku scenu, a progovorio je o vrtoglavom uspehu koji je stekao u trećoj sezoni najgledanijeg muzičkog takmičenja, svojim kolegama iz takmičenja, ali i povratku u Srbiju.

1 / 3 Foto: Printscreen Youtube

Nedavno si se vratio u rodni Leskovac, pa šta je zapravo pravi razlog? Da li si se zauvek vratio u Srbiju?

- Vratio sam se sa porodicom u Leskovac kako bi snimio nove singlove, ali i novogodišnje emisije. Posle dužeg vremena i boravka u Berlinu konačno mogu da se pohvalim da pripremam nove pesme. Ovoga puta sigurno ću dati veći medijski gas.

Gde se bolje i lepše živi - u Berlinu ili u Leskovcu?

-Gde god da odeš lepo je, ali zasigurno od rodnog mesta nema boljeg. Trenutno sam u Srbiji i biću ovde tri do četiri meseca, posle se vraćam u Berlin. Jednostavno moram tako, jer tamo gde su nam deca, tamo su i naša srca i život. Meni i mojoj supruzi su deca sve i idemo tamo gde su oni -rekao je on za Grand online.

Ovako sada izgleda Slobodan Batjarević Cobe:

1 / 4 Foto: Printscreen

Podsetimo, Slobodan Batjarević Cobe, finalista treće sezone „Zvezde Granda" postao je deda u 40. godini. Njegov sin Nebojša prošle godine dobio je ćerku Anu, ali je pevač tek sada otkrio vest o prinovi.

Slobodan Batjarević Cobe
foto: Printscreen Youtube

- Tačno je, prošle godine sam postao deda, najmlađi deda na svetu. Stigla je moja Ana, moja prva radost - rekao je s ponosom za „Grand online", pa nastavio o tome što je krio te lepe vesti od javnosti.

- Znate da je ne volim mnogo da se eksponiram, pa sam tako i svoju porodicu čuvao daleko od očiju javnosti. Ali ovo je sad lep povod. Sin živi u Berlinu i sad sam sve češće kod njih, pogotovo otkad su dobili malu Anu. Trudim se da svaki slobodan trenutak iskoristim za uživanje sa unukom.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.