Imala je 17 godina kada je igrala sa Gagom Nikolićem, a onda je nestala: 5. oktobra se vratila i tada su svi čuli za nju! (FOTO)
Foto: Printscreen/Dailymotion/ Srbija velika

sarađivala sa vladom srbije

Imala je 17 godina kada je igrala sa Gagom Nikolićem, a onda je nestala: 5. oktobra se vratila i tada su svi čuli za nju! (FOTO)

Maja Lalević postala je poznata nakon uloge u filmu "Nacionalna klasa", u kojem je imala snimila i seksi scene sa Draganom Nikolićem
Objavljeno:

Maja je imala samo 17 godina kada je dobila ovu ulogu u filmu koji je postao kultno ostvarenje jugoslovenske kinematografije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Moj tadašnji dečko bio je mnogo stariji od mene i imao je važnu ulogu iza kamere. Da bih svakog trenutka bila blizu njega, visila sam u Udruženju slobodnih umetnika, gde se odvijao kasting za film - ispričala je ona jednom prilikom.

Nakon "Nacionalne klase", imala je epizodne uloge i u filmovima "Osam kila sreće" i "Šest dana juna".

foto: Printscreen/Dailymotion/ Srbija velika

Pored Fakulteta dramskih umetnosti, završila je i Pravni fakultet, a kada je rešila da napusti glumu ostvarila je uspešnu advokatsku karijeru. Njeno ime dobro je poznato u pravnom svetu.

Posle petooktobarskih promena dobila je posao u američkoj ambasadi u Beogradu, odakle je vodila nekoliko projekata institucionalnih reformi, pre svega u oblasti pravosuđa, blisko sarađujući sa Vladom Srbije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.