ANASTASIJA IMITIRA MAMU i peva Cvetak zanovetak! Kad ovo vidite valjaćete se od smeha - kakva CARICA! (VIDEO)
Foto: Instagram/Printscreen

video koji je ganuo pola srbije

ANASTASIJA IMITIRA MAMU i peva Cvetak zanovetak! Kad ovo vidite valjaćete se od smeha - kakva CARICA! (VIDEO)

Ceca Ražnatović proslavila se hit pesmom "Cvetak zanovetak", a sada je ovu čuvenu numeru otpevala njena mezimica Anastasija!
Objavljeno: 14:28h

Cecin album prvenac "Cvetak zanovetak", na kojem se nalazi i istoimena pesma, doveo je do toga da mlada pevačica vrtoglavom brzinom započne svoju karijeru i postane jako popularna.

Svi su primetili i zapamtili simpatičnu petnaestogodišnju devojčicu koja je pevala vrcavu pesmicu „Cvetak zanovetak“, a za koju tada niko nije ni sanjao da će postati najpoznatija pevačica Balkana.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Od njenog muzičkog debija, prošlo je tačno 30 godina i nekoliko studijskih albuma, a brojni uspešni koncerti i rasprodate turneje širom sveta, uvrstili su Cecu u poziciji neprikosnovene zvezde.

Istim stopama krenula je i Cecina ćerka Anastasija koja po lepoti i šarmu može da stane rame uz rame sa svojom majkom, ali i po neospornom muzičkom talentu.

foto: Printskrin/Instagram/raznatovicanastasija

Anastasija je do sada više puta postavljala video klipove na kojima peva razne strane i domaće hitove, a svojoj majci pevala je i prateće vokale na najnovijem albumu.

Ipak, ovog puta je potpuno izdominirala. Mlada Tasa je otpevala na svoj način čuvenu numeru njene majke i gotovo srušila društvene mreže!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.