POTRES U BRAKU VERICE I VELJKA? Niko ne može da joj vrati povređeno dostojanstvo FOTO
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, Foto: Vladimir Sporčić

zanimljivo

POTRES U BRAKU VERICE I VELJKA? Niko ne može da joj vrati povređeno dostojanstvo FOTO

Natalna karta Verice Rakočević je vrlo jasna

Objavljeno: 19:46h

Urađena po datumu i mestu rođenja natalna karta Verice Rakočević otkrila je detalje iz života modne dizajnerke o kojima ni ona sama još uvek nije svesna.

Astro-prognozom jedne od najboljih kreatorki Balkana bavila se naša astrološkinja Helena Cupać, koja je naznačila prelomne tačke u Veričinom životu i istakla važne sekvence njenog posla i braka.

Verica Rakočević, Veljko Kuzmančević
foto: Printscreen Instagram

Natalna karta Verice Rakočević skriva mnogo toga između ostalog i da:

- Verica je rođena u horoskopskom znaku Bika, što govori o jednom veoma upornom karakteru, koji, pre svega ima smisla ali i potrebe za uspostavljanjem sigurnosti, na svim poljima. S druge strane, ovde imamo prisustvo Venere u Blizancima, zajedno sa Uranom, što joj daje naglašeno mladalački duh, visprenost i snalažljivost. Ona je neko ko će zauvek biti kao "devojčica".

Na polju ljubavi, odnosno partnerstva, kroz Veneru i Urana, možemo videti sklonost ka neobičnim, drugačijim, autentični, pa i mlađim partnerima.

1 / 15 Foto: Vladimir Sporčić

Od 2018. godine njen bračni odnos zahteva više slobode delovanja, bez velikog gušenja, mada tu karakteristiku Verica već poseduje kroz poziciju planeta u horoskopu.

Takođe, od iste godine, ali u narednom periodu, od nekoliko meseci, dešavaju se razne stresne situacije u braku, ako ništa drugo, nagle promene planova.

Prisutna je i doza premora, kao i zabrinutosti, ali i fokusa na njenu sliku u javnosti, koja je do marta 2023. s vremena na vreme, pod mikroskopom, pa se ona može osećati atakovano, u smislu integriteta i dostojanstva.

Bonus video:

01:42

ALBANCI HTELI DA IH UBIJU I SPALE! Verica Rakočević preživela PAKAO u Makedoniji: SPASIO JE MUŽ VELJKO!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.