SORAJA SE BORI ZA ŽIVOT, A SADA OBJAVLJENA ŠOK FOTKA: Ovako izgleda AUTO koji joj je doneo TRAGEDIJU
Foto: Printscreen / Instagram / saravucelic

nesreća

SORAJA SE BORI ZA ŽIVOT, A SADA OBJAVLJENA ŠOK FOTKA: Ovako izgleda AUTO koji joj je doneo TRAGEDIJU

Ono što malo ko zna jeste da je taj džip starleta dobila od svog dečka biznismena, koga nikada nije pokazivala u javnosti

Objavljeno:

Starleti Sari Soraji Vučelić se lekari danima bore za život.

Kao što su pisali mediji, ona je doživela saobraćajnu nesreću na granici sa Albanijom, kada se u crni Mercedesov blindirani džip, kojim je upravljala, zakucao kombi.

Ono što malo ko zna jeste da je taj džip starleta dobila od svog dečka biznismena, koga nikada nije pokazivala u javnosti.

On svakako za svoju izabranicu nije žalio novca, te ju je počastio besnom mašinom, najboljom u toj klasi. A cena ovog automobila iznosi 190.000 evra.

1 / 1 Foto: Printscreen/Youtube/Paparazzo lov

- Auto je skroz uništen. Vatrogasci su morali Soraju i njenu drugaricu da izvlače iz džipa. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i zatekla je bez svesti. Priključili su je na infuziju i odvezli na jednu privatnu kliniku. Lekari su je detaljno pregledali i utvrdili su da ima polomljena rebra, povrede vrata, pluća i abdomena, pa je operisana. Međutim, juče se iznenada pojavilo novo krvarenje i mora da ide na novu intervenciju - priča izvor za domaće medije, piše Informer.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.