RADA OTKRILA: Teško mi je o tome da pričam, ali TATA NE ŽELI DA UPOZNA HARISA! (FOTO)
Foto: Printscreen

smogla snage da progovori

RADA OTKRILA: Teško mi je o tome da pričam, ali TATA NE ŽELI DA UPOZNA HARISA! (FOTO)

Moj otac, koji me je uvek vaspitavao da budem dobra i fina devojka, nikada mi ništa nije branio, rekla je Rada
Objavljeno:

Popularna pevačica Rada Manojlović već više od godinu dana u emotivnoj vezi je sa svojim kolegom Harisom Berkovićem i iako ne krije da je veoma srećna sa njim, spekuliše se da njen otac nije zadovoljan njenim izborom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Radin otac zabranio je svojoj ćerki da ga upoznaje sa svojim izabranikom sve dok ne odluči da se uda.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Kod nas je to malo čudno, ali meni je to na neki način komično. Moj otac, koji me je uvek vaspitavao da budem dobra i fina devojka, nikada mi ništa nije branio. Jednostavno, čovek je postavio neka pravila u kući i očekivao je da ih svi mi poštujemo, pa je tako meni nedavno rekao da ga još ne upoznajem sa dečkom. Meni je to u prvom trentuku bilo mnogo čudno, a potom sam ga upitala: ''Pa čekaj, tata, zbog čega?'', na šta je on meni rekao: ''Onog trenutka kada budeš bila spremna da se venčaš sa njim i započneš zajednički život, tada možeš da me upoznaš. Sve do tada ne želim da vidim nijednog tvog dečka'', ispričala je Rada.

foto: Public

- Odlučila sam da tu njegovu odluku poštujem. Kada budem rešila da se venčamo, otići ćemo u moje rodno Četereže i upoznati ga sa porodicom - rekla je Rada u emisiji „Magazin In”.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.