PRSTE UMEŠALA DRUGA ŽENA: Cakanin muž učinio ono čega se oduvek plašila, KOMENTARIŠE UPOLA MLAĐE PEVAČICE
Dragica Radosavljević Cakana, Foto: © ATA Images

ŠOK

PRSTE UMEŠALA DRUGA ŽENA: Cakanin muž učinio ono čega se oduvek plašila, KOMENTARIŠE UPOLA MLAĐE PEVAČICE

Muž Dragice Radosavljević Cakane u žiži je javnosti

Objavljeno: 16:10h

Nije tajna da muž Dragice Radosavljević Cakane, pravnik Nebojša Negić privlači pažnju gde god da se pojavi, pa kako i ne bi kada je uspešan, bogat, a nadasve zgodan zbog čega je vrlo često obasut komplimentima.

Kada je u društvu supruge komentari na konto njihovog skladnog braka, pa i usklađenih stajlinga, od čega gotovo nikada ne odstupaju kada posećuju javne događaje, još su lepši i sadržajniji, a neretko oboje i sami vole da pohvale lepotu kada je vide bilo u stvarima ili pak ljudima.

Dragica Radosavljević Cakana
foto: Youtube

Idejom da u komplimentu nema ničeg lošeg, jer je to sastavni deo njegove i suprugine prirode Nebojša se "drznuo" i prokomentarisao provokativnu fotografiju upola mlađe Cakanine koleginice na "Instagramu".

- Izgledaš tako dobro aaa - napisao je pravnik ispod slike na kojoj Kija Kockar pozira u oskudnom kupaćem kostimu.

1 / 7 Foto: Printscreen

Svega par minuta od objave, po pisanju Sveta, na Cakaninog izabranika, Kijini pratioci osuli su drvlje i kamenje uz reči da oženjenom, čoveku u godinama ovako nešto ne priliči i da na taj način javno ponižava suprugu. Nije sačekao mnogo muž Dragice Radosavljević Cakane obrisao je pomenuti komentar i dodao novi uz sliku sa suprugom.

- Možete vi poltroni do mile volje ljude da mažete go..nima, ali oni nikada zbog toga neće postati go...na, kao vi. Zaj.bali ste se - napisao je Negić, dok je estradna umetnica ugasila telefon, ne želivši ni sa kim da razgovara a posebno ne sa medijima.

Bonus video:

01:38

Cakana u Usijanju o Tozovcu

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.