NINU MORIĆ JE SILOVAO OTAC, POKUŠALA DA SE UBIJE I PRODAVALA DROGU: Evo kako danas izgleda i KAKAV JOJ JE ŽIVOT
Foto: Profimedia

tragično

NINU MORIĆ JE SILOVAO OTAC, POKUŠALA DA SE UBIJE I PRODAVALA DROGU: Evo kako danas izgleda i KAKAV JOJ JE ŽIVOT

Podsetimo, Nina već godinama živi i radi u Italiji, a danas je u vezi sa devet godina mlađim plastičnim hirurgom Karlom Galatom

Objavljeno:

Nina Morić, jedna od najpoznatijih i hrvatskih manekenki, koja oduvek privlači veliku pažnju javnosti.

Nedavno se pojavila na jednoj modnoj reviji gde je prošetala pistom, a kao poseban gost pored nje se pojavio i njen bivši suprug Fabricio Korona sa kojim iz 13 godina dugog braka ima sina Karlosa.

Podsetimo, Nina već godinama živi i radi u Italiji, a danas je u vezi sa devet godina mlađim plastičnim hirurgom Karlom Galatom.

O Fabriciovom i Niniom turbuletnom odnosu se dosta pisalo, a njih dvoje su nakon brojnih svađa uspeli da izglade odnos. Pored bivšeg supruga, neskladan odnos je imala i sa sinom Karlosom, koji je ranije govorio brojne loše stvari o njoj, ali su uspeli da se izmire.

Naime, Nina je 1996. godine učestvovala na takmičenju Elite Look of the Year i osvojila drugo mesto, a nakon čega je počela da radi za prestižne modne kuće u Milanu. 1998. godine, je na istom takmičenju osvojila prvo mesto, a sa 18 godina je počela da "radi" na svom izgledu.

1 / 6 Foto: Profimedia

Ima dve sestre sa kojima je odrasla, ali sa kojima nije bliska. Svojevremeno je izjavila da ju je otac Mirko fizički i seksualno zlostavljao, te tvrdila da je sa 12 godina počela sa samopovređivanjem kriveći sebe za stvari koje su joj se dogodile.

Nakon ove izjave, njen otac se oglasio, demantovao ćerkine navode i rekao kako će pravdu potražiti na sudu. Hrvatsku je napustila kada joj se ukazala prilika u manekenstvu, a 2001. godine se udala za Koronu koji je široj javnosti poznat kao ''kralj paparaca''.

Fabricio je optužen da je ucenjivao poznate ličnosti među kojima su bivši portparol italijanske vlade Silvijo Sircano koga je slikao dok je razgovarao sa prostitutkom-transvestitom, Silvio Berluskoni, fudbaleri Frančesko Toti, David Trezege i mnogi drugi. Zbog toga je završio u pritvoru, a Nina je podnela zahtev za razvod braka, nakon čega joj je pripalo 50 posto vlasništva u Koroninoj paparaco agenciji.

Samo nekoliko meseci kasnije od razvoda su usnimljeni na Siciliji, spekulisalo se o njihovom pomirenju, ali su njihove nasilne svađe isplivale u javnost, zbog čega je reagovala i policija. Nina je bivšeg supruga otpužila da ne plaća alimentaciju, novac je zarađivala po rijaliti programima, a ubrzo su se u medijima počele pojavljivati njene fotografije iz noćnog provoda u kome je preterivala sa alkoholom.

1 / 2 Foto: printscreen/twitter

Pričalo se i da je 2009. godine pokušala da se ubije, ali je ona tada rekla da je samo popila veliki broj tableta za spavanje. 2012. godine je osumnjičena da je krijumčarila narkotike iz Južne Amerike u Italiju, ali je nakon saslušanja puštena na slobodu. 2013. godine, nakon dva meseca veze, tajno se udala za milanskog biznismena Masimilijana Dosija, ali im je brak potrajao samo dva meseca, prenosi Kurir.

Podsetimo, nju je bivši dečko Luiđi Mario Favoloso pretukao, a jezive fotografije njenog modrog tela su obišle društvene mreže.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.