NE PODNOSI SNAJKU?! Harisov otac napokon progovorio o Radi Manojlović i svom sinu: Najmanji problem su godine! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić, Printscreen/Facebook/Haris Berković

mesecima se pisalo o ovome

NE PODNOSI SNAJKU?! Harisov otac napokon progovorio o Radi Manojlović i svom sinu: Najmanji problem su godine! (FOTO)

Otac pevača Harisa Berkovića otkrio je kakvo zaista ima mišljenje o svojoj "snajki" Radi Manojlović
Objavljeno:

O dvadesetdvogodišnjem Harisu Berkoviću, otkako je otpočeo emotivnu vezu sa daleko poznatijom koleginicom Radom Manojlović, neprestano bruji domaća javnost – mnogi smatraju da je zbog svog privatnog života preko noći postao popularan, a njegov otac Mirsad Berković ističe da se talentovani Haris, uprkos svemu, nije promenio.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ostao je Hari svoj, sigurno, ja to najbolje znam. Međutim, činjenica je da se njegov život totalno okrenuo i da je promenio neke životne navike zbog prirode posla, pa se možda zbog toga nekome čini da se promenio. Ali, njegovu iskrenost, poštenje, pozitivu i veliko srce ništa ne može da promeni – ishvalio je Mirsad svog sina na početku razgovora, a onda otkrio kako je reagovao kada je čuo da se Haris zabavlja sa devet godina starijom koleginicom Radom Manojlović.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Iznenadio sam se, naravno, prvenstveno zbog toga što je ona svima nama dobro poznata i veoma popularna. Međutim, bez lažne skromnosti, imponovalo mi je to što joj se svideo Hari, jer devojka u njenoj poziciji sigurno može da bira. Lepo je znati da ti sin „vredi“ – kroz smeh ističe Berković.

Mesecima se pisalo o tome da "snajku" Radu dugo nije želeo da prihvati – da nije bio zadovoljan Harisovim izborom, kao i da je na sve načine pokušao da ih razdvoji, zbog čega su svi imali velike probleme. Nagađalo se i da je velika razlika u godinama između njegovog sina i pevačice jedan od glavnih razloga za njegovo nezadovoljstvo, a Harisov otac sada otkriva šta zaista misli o Radi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.