ACO PEJOVIĆ OTKRIO TUŽNE VESTI: Dešava se svake NOVE GODINE
Foto: Sonja Spasić

šok

ACO PEJOVIĆ OTKRIO TUŽNE VESTI: Dešava se svake NOVE GODINE

- Pa ranije kad sam izlazio znaš malo ranije sa kim ideš, gde ideš, a sada poslovno 10 godina unazad tačno znam gde idem godinu dana ranije

Objavljeno:

Aco Pejović je poznat kao neko ko gde god se pojavi svojim glasom privlači veliku pažnju, puni dvorane, arene, a sada je bukiran i za Novu godinu.

Naime, poznati folker se dotakao novogodišnjeg nastupa i otkrio kada je poslednji put istu slavio sa svojom porodicom i šta mu najvise nedostaje kada su praznici u pitanju.

Kada si išao ranije na Nove godine, imas li običaj da planiraš na vreme?

- Pa ranije kad sam izlazio znaš malo ranije sa kim ideš, gde ideš, a sada poslovno 10 godina unazad tačno znam gde idem godinu dana ranije, prosto to je posao, ja sam saznao da sam bukiran još pre pola godine. Evo sada je vreme da svi ljudi znaju i da se lepo organizuju.

Da li vam porodica nekad zameri što ne dočekate Novu godinu u porodičnom domu, nego uvek radite?

- Pa verovatno im to ne prija, ali kad pogledate finasijsku stranu ne smeta im, kao što ne smeta ni meni, jer to su neke stvari koje kod nas u poslu su jako važne i novčano i poslovno.

1 / 5 Foto: Milovan Milovanović

A kada ste bili mladi, da li je bila neka Nova godina gde ste se više opustili sa društvom malo se i zapilo, a da vam je ostalo u secanju?

- Ja se opustim za svaku Novu godinu, meni je svaki nastup isti, Nova godina ko Nova godina, sto puta sam pričao o tome, ne znači mi ništa samo okretanje novih datuma, to je nekako samo tradicija.

Da li imaš datum kada nikad ne radiš?

- Imam, to su Božić, slava, Vaskrs, tad nikad baš ne radim i Badnje veče.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.