OVO SU SVI POZNATI MOMCI BIVŠE DEVOJKE NAŠEG TENISERA: Volela je i fudbalera, a ZBOG PEVAČA je ostavila Aleksandra
Foto: Printscreen/Instagram/suncica_travica

kakva mačka!

OVO SU SVI POZNATI MOMCI BIVŠE DEVOJKE NAŠEG TENISERA: Volela je i fudbalera, a ZBOG PEVAČA je ostavila Aleksandra

Evo kako ona dans izgleda

Objavljeno:

Atraktivna manekenka Sunčica Travica već godinama unazad se ne eksponira u medijima, a javnosti je postala prepoznatljiva po burnim ljubavima sa poznatim sportistima.

Sunčica je 2009. godine uplovila u romansu sa Viktorom Troickim. Njih dvoje imali su burnu ljubav, pa su se tako mirili i raskidali, da bi se na kraju 2014. godine potpuno rastali.

Sunčica Travica
foto: Printscreen/ Instagram/ Sunčica Travica

Troicki se kasnije oženio manekenkom Aleksandrom Đorđević, a Sunčica je uplovila u vezu sa fudbalerom Aleksandrom Radišićem.

"Naše upoznavanje bilo je spontano. Moji prijatelji, ali i neprijatelji, primećuju da sam stvarno srećna u ljubavi. Uskoro ćemo proslaviti četiri meseca veze. Prvi put u životu osećam da je on pravi muškarac za sva vremena", rekla je Travica jednom prilikom za fudbalera. Ipak, ni ova romansa nije opstala.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/suncica.travica

Svoj emotivni život više ne eksponira u javnosti, ali zato dedli brojne izazovne fotografije koje neretko obraduju pripadnikee jačeg pola.

Kako su pisali mediji, ona je raskinula vezu s bivšim fudbalerom Aleksandrom Radišićem zbog njegove ljubomore, koja je kulminirala kad je ona snimala scene za novi spot Harisa Berkovića

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.