VEĆ DESET GODINA NISMO ČULI NIŠTA O KEBINOJ ĆERKI: Evo kako izleda DANAS i čime se bavi
Foto: Printscreen Dailymotion

nismo znali

VEĆ DESET GODINA NISMO ČULI NIŠTA O KEBINOJ ĆERKI: Evo kako izleda DANAS i čime se bavi

Tokom ranih godina u SAD, pojavljivala se svuda, pa tako i u jednom rijalitiju

Objavljeno:

Nataša Kojić Taša ćerka pevača Dragana Kojića Kebe pre nekoliko godina odselila se u Ameriku i o njenom životu se malo zna.

Nataša se dosta promenila otkako je otišla iz Srbije i nije više plavuša, a poznato je da više od 10 godina pokušava da u SAD napravi muzičku karijeru.

Kako je sama objasnila, jednom prilikom, dobila je stipendiju za Berkli, muzički koledž i otišla u Severnu Ameriku, tačnije Los Anđeles, a detalji o njenom školovanju su i do danas nepoznanica, osim da ima diplomu čuvenog koledža iz Bostona.

Tokom ranih godina u SAD, pojavljivala se svuda, pa tako i u jednom rijalitiju.

1 / 3 Foto: Printscreen Youtube

Ona se prijavila u emisiju koja se u Kanadi i Americi prikazuje pod nazivom "Milioner mečmejker". Sve ostalo preuzima agencija, koja odabrane kandidate dovodi pred kamere i tada žiri bira najbolje za bogate klijente, pošto oni zbog obaveza nemaju vremena da sebi sami traže partnera. Tako se i naša Taša našla u šouu. Da oproba sreću! Međutim, nju je tročlana komisija tada ismejala, što zbog godina, što zbog izgleda.

- Ti si pop pevačica i imaš 29 godina? - pitala ju je žena koja vodi agenciju. Kebina mezimica je potvrdila, a žena ju je s čuđenjem pogledala i ironično nastavila:- A koliko dugo već imaš 29? Baš u tom trenutku je mladić, član žirija, postavio pitanje koliko dugo je pop pevačica, na šta je Taša odgovorila: "Od svoje osamnaeste godine", pa je ispalo da je rekla da od 18. godine ima 29 godina!

Evo kako ona danas izgleda:

1 / 5 Foto: Instagram

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.