Taša ne dolazi na svadbu malog Kebe! Da li biste i vi zbog ovog razloga ispalili brata? (FOTO)

Kako ga je iskulirala!

Taša ne dolazi na svadbu malog Kebe! Da li biste i vi zbog ovog razloga ispalili brata? (FOTO)

Nataša Kojić Taša neće prisustvovati svadbi svog brata Igora. Neke rođaci nisu pozvani na ovaj veličanstveni događaj, a neki su iz ljubomornih pobuda namerno izostavljeni
Objavljeno: 23:20h

Ćerka Dragana Kojića Kebe, Nataša Kojić, neće prisustvovati bratovljevoj svadbi koja će se održati 22. novembra u jednom luksuznom hotelu u Beogradu. - Nataša ima obaveze oko posla, tako da nije u mogućnosti da dođe. Porodica nije baš srećna zbog toga, ali žele da Nataša uspe u svom poslu u Holivudu. Severina i Igor planiraju da dođu kod nje posle svadbe na nekoliko dana - navodi izvor blizak porodici Kojić.

Printscreen/ Youtube
Inače, par je hteo da ugosti oko 500 zvanica u beogradskom hotelu, ali na zahtev buduće snajke, Severine, spisak je sada dosta kraći. Supruga Igora Kojića je zbog ljubomore zabranila da se na slavlje pozovu njegove prijateljice iz škole, kao i neka Kojićeva rodbina. - Nismo dobili pozivnice, ali nema veze. Ne ljutim se - istakao je za medije Cvetko Kojić, Igorov rođak.
Oni koji su pozivnice dobili, za budući bračni par imaju samo reči hvale. - Dobili smo pozivnice i baš se radujemo - podelila je oduševljenje Sanja, prijateljica iz Loznice. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.