ESTRADA U KRIZI: Pevači masovno odlaze iz Srbije!
Foto: Printscreen/ YouTube/ Grand Production

promena!

ESTRADA U KRIZI: Pevači masovno odlaze iz Srbije!

Novi udarac za muzičare!

Objavljeno:

U proteklom periodu sve je više pevača koji najavljuju turneje po Americi. Međutim, nije da je publika s druge strane Atlantika odjednom postala željna svih naših pevača, već naši pevači sve manje imaju posla na prostorima gde su im ranije bile sigurne tezge.

– Oktobar i novembar su inače slabiji za pevače. U regionu sada više nema toliko posla kao ranije, na ovim prostorima malo ko više radi kao pre. S druge strane, u Evropskoj uniji, što zbog virusa korona, što zbog krize zbog energenata, klubovi u dijaspori su uveli niz ograničenja i klubovima u dijaspori se više ne isplati da dovede naše pevače kao što su to ranije - otkriva za naš portal jedan estradni menadžer koji je dobro upućen u stanje na muzičkom tržištu.

– Pritom u Americi retko ko dobro prođe. Mnogi su loše prolazili na američkim turnejama. Pevaju po praznim klubovima i kafanama, i vraćaju se sa minusom u džepu. Zato sada spajaju neke velike zvezde da zajedno nastupaju isto veče kako bi se i organizatorima isplatilo i kako bi pevači zaradili, ali ni velike zvezde tamo više nisu sigurne da će dobro proći - dodaje za Espreso jedan estradni menadžer.

1 / 3 Foto: Profimedia

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.