ŽELJKO MITROVIĆ I BAKA PRASE SKLOPILI DOGOVOR: Upravo OBJAVLJENO, nacija će sve PRATITI JAVNO - OVO JE NIKAD VIĐENO
Foto: Printscreen

ŠOK

ŽELJKO MITROVIĆ I BAKA PRASE SKLOPILI DOGOVOR: Upravo OBJAVLJENO, nacija će sve PRATITI JAVNO - OVO JE NIKAD VIĐENO

- Dogovoreno, javi se u koje vreme ti odgovara u četvrtak - pisalo je na fotografiji, dok je u opisu Željko pozvao i organe vlasti da se uključe u ovaj slučaj

Objavljeno:

Rat između Željka Mitrovića i Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, traje već skoro mesec dana. Njih dvojica su ovoga puta preko Instagrama dogovorili da idu na poligraf kako bi se ustanovilo ko govori istinu.

Mitrović je pozvao Jutjubera na poligraf, na šta je on i pristao. Bogdan je na svom profilu objavio da pristaje na poligraf.

- Pristajem da idemo na poligraf masnokosi. Ti meni pet pitanja, ja tebi pet pitanja - pisalo je u Bakinoj objavi, koju je Željko odmah printskrinovao i odogovorio mu:

- Dogovoreno, javi se u koje vreme ti odgovara u četvrtak - pisalo je na fotografiji, dok je u opisu Željko pozvao i organe vlasti da se uključe u ovaj slučaj:

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

- Baka Prase je prihvatio, moj predlog, da zajedno, dobrovoljno idemo na poligraf, ja sam prihvatio njegove uslove, molim tužilaštvo i policiju da nam ovo organizuju i da budu prisutni! Vidimo se u četvrtak - napisao je Mitrović.

Bonus video:

00:14

Baka Prase priznaje da i dalje voli bivšu devojku Anju Bla

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.