NAKON ŠTO JE PORODICA MITROVIĆ NAPUSTILA SRBIJU, ŽELJKO TRAŽI POLIGRAF: Upravo se oglasio
Foto: RTV Pink printscreen

zahuhtava se

NAKON ŠTO JE PORODICA MITROVIĆ NAPUSTILA SRBIJU, ŽELJKO TRAŽI POLIGRAF: Upravo se oglasio

Mitrović se sada oglasio na svom Instagram profilu

Objavljeno: 11:13h

Medijski rat između vlasika Pink televizije Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase nedeljama ne jenjava.

Mitrović se sada oglasio na svom Instagram profilu i pozvao Bogdana Ilića da idu zajedno na poligraf.

– Još uvek čekam ovog vranjanskog džberčića zvanog Baka Prase da prihvati da u četvrtak odemo zajedno dobrovoljno na poligraf, zapravo detektor laži i da vidimo ko je pedofil, a ko ne! Zakon je jednostavan, a poligraf nepogrešiv! Važno je da ovo uradimo dok je ovaj lažovski seljačić još na slobodi! Tri dana ga već dozivam da skupi hrabrosti i da ne bude strina, tetka ili baka sve jedno, napisao je Mitrović.

Podsetimo, vlasnik televizije Pink Željko Mitrović i njegova supruga Milica, otišli su u London kako bi kupili akcije kompanija Gugl i Alfabet.

1 / 6 Foto: Printscreen

Drama Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, ne jenjava već danima, a sada je Željko odlučio da objasni Baki da se zamerio pogrešnoj osobi.

Naime, Mitrović se oglasio iz Londona, objavio fotografiju sa suprugom i otkrio da je kupio akcije najveće svetske kompanije dok njegova porodica trpi najgore moguće napade.

– Šta radi porodica Mitrović kad je napadnuta? Ode u London i kupi akcije komapanije Google! Malopre završili konverziju nekih deonica i kupili značajan paket akcija Alphabet-a – napisao je Željko.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.