SEDAMNAESTA SEZONA "BILJANE ZA VAS"! VODITELJKA OTVORILA DUŠU: "Danas je u moru TV stanica teško biti inovativan"
Biljana Obradović, Foto: Milan Đakov

ćestitke

SEDAMNAESTA SEZONA "BILJANE ZA VAS"! VODITELJKA OTVORILA DUŠU: "Danas je u moru TV stanica teško biti inovativan"

Autorska emisija novinarke i voditeljke Biljane Obradović ove jeseni će doživeti svoju sedamnaestu godinu postojanja, odnosno sedamnaestu sezonu emitovanja.

Objavljeno: 09:27h

Rađena u privatnoj produkciji „Grace world”, emisija „Biljana za Vas“ je preteča kablovskih televizija kakve danas poznajemo jer svoju nacionalnu pokrivenost ima u Beogradu i emituje sa na televizijama Studio B – nedeljom u 22h, Hype – četvrtkom u 17h, kao i na još 40 regionalnih stanica u Srbiji, Crnoj Gori -TV Vijesti i Bosni i Hercegovini.

Povodom nove televizijske sezone Biljana kaže:

„Kada je emisija „Biljana za Vas“ počinjala 2008. godine, bilo je izuzetno hrabro preći sa nacionalne stanice i upustiti se u avanturu “kablovskog sistema”.

Biljana Obradović
foto: Privatna arhiva

Vladalo je mišljenje da ako nisi na nacionalnoj- mrtav si. U tom periodu, pa sve do pre tri-četiri godine, nije bilo sličnih formata, a i glumci i kultura su kroz medije bili negde u zapećku. Stoga sam ponosna što smo tada, pre punih 14 godina, mi bili ti kod kojih su gostovala najveća imena iz svete glume i sporta.

Danas je u moru tv stanica teško biti inovativan, posebno ako si sam, jer je tržište malo. Ali, vodim se onim da šarm emisiji daju i voditelj i, pre svega, profesionalni i dobro urađeni prilozi.

I dalje ćemo praviti mix od pozorište, dizajna, sporta, medicine, sve to na brz i moderan način. Naša emisija jeste za publiku od plus 30, ali i za domaćice i doktore nauka“, kaže Biljana i dodaje:

„Prošle sezone sam radila i holivudske intervjue za serijal „Svet iz doba Jure“ i „Top gan“, tako da ću se potruditi da tako i nastavimo.

U prvoj emisiji, koja se emituje na Studiju B u nedelju u 22h, ugostili smo mladog glumca Jovana Jovanovića, bili smo do stadiona Kamp Nou, pričali o personalizovanoj kremi sa krvnom plazmom, ugostili dizajnerski dvojac iz Milana Dara i Aurel, govorili o filmu Usekovanje, ocu Viktora Savića - Loli i mnogim drugim temama.“

17 godina sa vama, Biljana za Vas

Bonus video:

16:28

Aleksandar Pavić i Biljana Šahrimanjan Obradović o Ukrajni, Rusiji i SAD-u

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.