JOVANA JEREMIĆ VAN SEBE ZBOG OPTUŽBI BAKE PRASETA, TRESE SE PINK! Voditeljka uputila OTVORENO PISMO, sledi TUŽBA!
Foto: Printscreen

uzvraća udarac!

JOVANA JEREMIĆ VAN SEBE ZBOG OPTUŽBI BAKE PRASETA, TRESE SE PINK! Voditeljka uputila OTVORENO PISMO, sledi TUŽBA!

Još jedan rat na pomolu!

Objavljeno:

Baka Prase posle žestokog sukoga sa Željkom Mitrovićem, vlasnikom televizije Pink, započeo je provociranje i njegovih zaposlenih pa se na udaru prva našla voditeljka jovana Jeremić.

Baka je u svom videu čitao poruke Jovane Jeremić u kojima ga je pozivala u emisiju, te tvrdio da na televiziji pink u svlačionicama gde se voditeljke presvlače postoje kamere. Jeremićeva je na sve ovo burno reagovala

Šokirana voditeljka odlučila je da Baki Prasetu odgovori otvorenim pismom i najavi tužbu protiv njega:

- Ja znam da su moje reci najviše pogodile Prase. Zato sto i on zna, i ja znam, i gledaoci znaju da ja uvek govorim istinu i nisam ničiji bot! Sve možeš uraditi, ali nemoj, ako za Boga znaš, da lažeš da je kamera u svlačionici televizije Pink i da se na Pinku napadaju radnice u se*sualnom smislu. Moj poslodavac Željko Mitrović nikada, ama bas nikada, nije ni pomislio niti je ikada ucenio neku ženu jer je gospodin čovek i zagovornik slobode odluka i misli u životu. Ja nikad nisam prodavala sebe u svojoj karijeri da bih postala Jovana Jeremić i za to što si rekao da sam radila, dobićeš legalnu tužbu. Želim narodu da kažem da je iz klipa 90 posto laž! Neću dozvoliti da mi diraju Pink! Ona je za takve bezdušnike sveto mesto!- kazala je Jovana i poručila mu sledeće:

- Prase, ne diraj mi kolege, ne diraj mi Pink. Uzmi i napravi nešto takvo u svom životu! Guje i akrepi izlaze iz tvojih mladih usta. Pretvorio si se u demona od kojeg si bežao! Stigao te je. Trgni se. Prase, kaži istine! Ali nemoj da lažeš! Zbog sebe nemoj, jer se u životu ljudima koji su me povredili jako loše vratilo kroz život! Moraš da razumeš, Prase, da nismo svi isti! Moj uspeh je božji dar! Ne moja usiljenost da postanem neko. Sve je u mom životu išlo spontano! Prase, ima i nas koji još držimo do moralnih principa, duha i ispravnog sistema vrednosti. Moraš sa razumeš da postoji i takav neko i da nije sve prljavo! I opet, kao i na početku, želim da znaš da si mi drag na neki način, samo mi je zao u šta si se pretvorio. I kad lažes i povređujes druge ljude, ta draž kojom se hraniš će te ubiti na kraju. To je đavolja stvar. Ja ti praštam i ne mogu da te mrzim, ali mogu da pišem i govorim na blag, dostojanstven, britak, ali bogougodan način. Svako se kreće u krugu svoje pokvarenosti! - poručila je Jovana Jeremić.

Bonus video:

12:24

ESPRESO TWITTER: Jovana Jeremić napravila ludilo u studiu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.