NAJNOVIJE INFORMACIJE O BAKI PRASETU I ŽELJKU MITROVIĆU: Neće vam biti DOBRO! (FOTO)
Željko Mitrović i Baka Prase, Foto: Printscreen

ŠOK

NAJNOVIJE INFORMACIJE O BAKI PRASETU I ŽELJKU MITROVIĆU: Neće vam biti DOBRO! (FOTO)

Željko Mitrović se oglasio

Objavljeno: 17:01h

Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović oglasio se na svom Instagramu, gde je naveo da je sleteo u Beograd, kako bi mogao da podnese tužbe protiv jutjubera Bogdana Ilića, odnosno Bake Praseta.

- Sleteh sinoć kasno u Beograd samo da ispotpisujem punomoćja advokatima za još dvadesetak krivičnih protiv Bake, otvaranja dve peticije za Bakin odlazak u zatvor zbog utaje poreza i seksualnog iskorišćavanja maloletnica, i druga za gašenje Bakinih YT kanala. Od kofera, kao sto vidite, se ne odvajam jer su unutra svi dokazi sa kojima se pred zoru vraćam u London gde dokaze nosim u Guglu - napisao je Mitrović.

1 / 7 Foto: RTV Pink printscreen

Inače, nedavno je na televiziji Pink objavljen dokumentarac o Bogdanu Iliću, nakon čega je jutjuber komentarisao navode iz filma i pokušao da demantuje navode i izneo niz optužbi na račun Mitrovića i aktera iz dokumentaca.

Pokušao je i da demantuje i navode da je imao seksualno odnose sa maloletnicama, gde je tvrdio da nije znao da devojka ima 16 godina braneći se da "nije policajac i da je sama pristala". Poslednjih dana Baka Prase je i napravio peticiju da se ukine rijaliti program.

Bonus video:

00:10

Željko Mitrović sa Filipom i Dalilom na žurki Zadruge 5

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.