KAKO DA PO STRANI OSTAVIŠ BRIGE I ŽIVOT UZMEŠ U SVOJE RUKE Legende srpskog glumišta imaju recept!
Pusti brigu, Foto: Promo

pusti brigu

KAKO DA PO STRANI OSTAVIŠ BRIGE I ŽIVOT UZMEŠ U SVOJE RUKE Legende srpskog glumišta imaju recept!

Pusti brigu, nasmej se

Objavljeno:

Legende srpskog glumišta Predrag Bjelac i Svetozar Cvetković na trenutak su zaboravili brige i dokopali se kuhinje. A u kuhinji kad nema brige, ima zabave. Luk je bar lako iseći, sve dok suze ne poteku. Naš proslavljeni glumac Predrag Bjelac, koji zapažene uloge ostvaruje i u Holivudu, stigao je u Srbiju na par dana i pridružio se glumici Suzani Petričević u razgovoru o životu i onome što nas očekuje.

Sa druge strane, Svetozar Cvetković podsetio nas je na način kako da od života uzmemo najbolje i zapevamo kad je najteže. A život kao i ovaj tv šou uvek nosi malo glume, mnogo padova, zanimljivih anegdota, muzike, igre, izazova.

Ove nedelje, od 13.00 počinje nova porodična emisija "Pusti brigu" na Kurir televiziji. Tročasovnu zabavu predvodi glumica Suzana Petričević. Pored nje tu je i Dejan Šutanovac, vrhunski kuvar i food stilista koji priprema nedeljni ručak i gledaocima otkriva male tajne kulinarskog zanata. Osim njih dvoje u emisiji će publika svake nedelje moći da vidi i Jasminu Stijović i popularni dvojac Kruševac geto.

Gosti prve epizode su, pored Predraga Bjelca i Svetozara Cvetkovića, Tijana Dapčević, pevačica, Ivana Anđić, trener životnih veština, Dragica Radosavljević Cakana, pevačica i porodica Mitić, pobednici prvog ciklusa kulinarskog takmičenja Majke&Snajke.

Bonus video:

04:34

OVA ZIMA BIĆE HLADNA, A SLEDEĆA POLARNA AKO NEŠTO NE PREDUZMEMO! Stručnjaci za Kurir TV: Treba više pričati o štednji!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.