MIRNO LI SPAVAŠ SRBIJO? Sledeći Parovi emitovaće se iz Zabele ili Javne kuće, kriminalci se prepucavaju u programu, a žene...
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Tuga i sramota

MIRNO LI SPAVAŠ SRBIJO? Sledeći Parovi emitovaće se iz Zabele ili Javne kuće, kriminalci se prepucavaju u programu, a žene...

Znate šta je najcrnje? Što koliko god mi kritikovali ovakvu vrstu rijalitija, gledaoci trljaju ruke i raduju se još jednoj degradaciji nacije
Objavljeno:

Dakle, pokušaj prvi Kristijan se uključuje u program kako bi se obračunao sa Jelenom Krunić. Dok on urla i objašnjava kako je ona narkomanska nakarada i raspalo ološ. Sve vreme dok je on pričao, Jelena je mesila svoje grudi i dodirivala vaginu, rugajući se Kristijanu...

Ovaj video trenutno ne postoji na internetu i hvala Bogu na tome jer gledajući ga osetili biste se jako jeftino i odvratno.

E sad. U rijalitiju se nalazi i ćerka bodibilderke Ljube Pantović, a tu špansku seriju tek treba pohvatati. Njen otac i bivši Ljubin muž je u zatvoru, a dok je Ljuba bila na Farmi, njena ćerka Aleksandra ostala je trudna sa maminim dečkom Čabarkapom, koji je pogađate, u zatvoru.

foto: Printscreen

Dakle, najava za njegovo uključenje bila je kao da se Donald Tramp obraća srpskom narodu, a ne neki robijaš. Tačno u 22:30 javio se iz Okružnog zatvora pravo u Parove.

Dalje nije nikome najjasnije šta se desilo. Ukratko: On "ceni" da ga je Aleksandra prevarila u "Snajkama" sa onim "seljačićem iz Zete što vozi golfa dvojku", a on to ne prašta. Ipak, rekao je i da je njemu njegova žena na prvom mestu sa kojom je 14 godina u braku i ima 4 dece, a sa Aleksandrom ima ćerku.

Mene već glava boli, a za vas ne znam.

Kad je završio sa tim privatnim stvarima, a verujte bilo je tu još bljuvotina, krenuo je da se obračunava sa drugim zatvorenikom Kristijanom Golubovićem, pa su gledaoci imali priliku da slušaju reči poput:

- Kristijan je jedan grešnik i nevernik Božji. Taj nikogović, prozvan kao prvi srpski staletan, ne ispunjava ni te kriterijume. Kao staletan, mora da bude zgodan, a on je jedna neiskorišćena, odvratna, debela masa od 140 kila.

- Opsednut je medijskim prostorom na bilo koji način. Klošarčina, sve što je u životu stekao stane u dve putne torbe. Slika se pored tuđih kola, a njegov stvarni auto je Fiat Panda od 500 evra, što je jedna guma na bilo kom mom autu iz voznog parka.

Čovek se mrtav-ladan hvali kriminalom stečenom imovinom na nacionalnoj frekvenciji i apsolutno niko ne govori ništa?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.