OVDE SE DEŠAVA MAGIJA: Koliko su mekani, veliki, savršeni...KREVETI naših zvezda?
Foto: Filip Plavčić, Stefan Jokić, Dragan Kadić

ne zna se čiji je veći!

OVDE SE DEŠAVA MAGIJA: Koliko su mekani, veliki, savršeni...KREVETI naših zvezda?

Naše najveće zvezde odlučile su da nam pokažu svoja mala carstva u kojima provode večernje sate sa svojom drugom polovinom
Objavljeno:

Dobro nam je poznato da estrada voli da se pohvali svojim velelepnim vilama, skupim kolima, putovanjima o kojima možemo da sanjamo i posetama mestima koja možemo da gledamo samo na slici, ali s vremena na vreme, naše glavne face dopuste nam i da zavirimo u njihove domove.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

E tada stvarno možemo da se nagledamo svega i svačega! Od luksuznih komada nameštaja, preko predmeta i ukrasa kakve nikada nismo videli, a nije nam baš najjasnije ni čemu služe, do njihovih spavaćih odaja koje podsećaju na apartmane najluksuznijih hotela.

Jedna takva spavaća soba je i ona pop dive Jelene Karleuše, koja je uređena u minimalističkom stilu i bez mnogo suvišnih detalja.

Na njenom plafonu nalazi se ogromno ogledalo koje samo možemo da zamislimo dokle se prostire, a ni krevet nije ništa manji.

Mirror on the wall, here we are again Through my rise and fall You've been my only friend...

A photo posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Diva voli i da se pohvali intimnim trenucima iz svog malog noćnog carstva i pokaže nam kako ona i Duško uživaju u toplini svog moćnog kreveta.

S druge strane, njena koleginica Nataša Bekvalac, preferira dosta drugačiji stil, sa puno zanimljivih i romantičnih detalja. Njena spavaća soba i krevet su u pastelnim nijansama, a iznad uzglavlja nalazi se čak i jedan natpis.

- Sreća počinje sa... H - ispisano je bebi roze slovima, a slovo H zasigurno označava prvo slovo imena njene ćerkice Hane, kojoj je pevačica jako posvećena.

Dobro jutro????????????

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.