RAZIŠLI SE VELJKO I VERICA, A GOVORILI DA SU KAO "NOKAT I MESO"! Ona spakovala STVARI i OTIŠLA
Foto: Damir Dervišagić

ko bi rekao?

RAZIŠLI SE VELJKO I VERICA, A GOVORILI DA SU KAO "NOKAT I MESO"! Ona spakovala STVARI i OTIŠLA

Mnogo puta do sada jedno za drugo govorili da su srodne duše i da svuda idu zajedno, međutim...

Objavljeno: 11:30h

Budući da su modna dizajnerka Verica Rakočević i njen izabranik, kompozitor Veljko Kuzmančević mnogo puta do sada jedno za drugo govorili da su srodne duše, kao nokat i meso iliti popularnije rečeno jedna duša a dva tela, niko nije mogao ni da pretpostavi da će se razići, ali eto i to se dogodilo.

Ljubav između kreatorke (74) i muzičara (39) je dokaz da prava ljubav postoji i da godina nisu prepreka za istu.

Sa rečenicom: "Gospođo, ja sam u Vas neizlečivo zaljubljen", Veljko Kuzmančević se obratio svojoj supruzi Verici Rakočević kada ju je ugledao i sada sa njom uživa u srećnom braku.

Iako je njihova ljubav nailazila na brojne predrasude zbog razlike u godina, Verica je priznala da bi želela da njihova ljubav traje do kraja života, ali da se ne bi iznenadila ni da bude drugačije.

- Život je to, nikad se to ne zna. Život je čudna pojava, ne razmišljam o našem odnosu da je za ceo život, volela bih da je tako, ali me ne bi iznenadilo ni da nije iz prostog razloga što čovek ima samo 38 godina možda bi bio greh da ostane sa nekim ko će uskoro imati 80 i kusur - iskrena je bila Verica u emisiji "150 minuta"

Verica Rakočević, Veljko Kuzmančević
foto: Damir Dervišagić

Ovaj sada rastanak supružnika, na svu sreću je privremen. Usledio je zbog poslovnih obaveza, koje su nastupile u isto vreme a na različitim lokacijama. Veljko je, naime, imao obaveza u pozorištu u Beogradu, dok je istovremeno Verica organizovala reviju na Jahorini.

Razlaz Verice i Veljka Kuzmančevića svakako je nešto novo za emotivne partnere, koji dišu jedno za drugo i gotovo su nerazdvojni.

Verica Rakočević
foto: Instagram

Sve rade zajedno, bilo da ona iscrtava i kroji nove modele, on ispisuje note ili se pak bave uređenjem doma, pripremom hrane ili sadnjom voća na imanju dizajnerka i kompozitor upućeni su jedno na drugo.

1 / 5 Foto: © ATA Images

Svega par puta za deceniju braka Verica je morala da otputuje sama i ostavi Veljka i to isključiivo zbog ćerke Milene koja živi preko okeana. Svaki trenutak pre i posle supružnici su bili skupa i to im nije smetalo niti gušilo njihov odnos.

Podsetimo, razlika između njih je 35 godina, mnogi su im predviđali brodolom, a oni su uprkos negativnim komentarima opstali.

- Veljko mi je poslao poruku na Fejsbuk, uz pitanje da li bismo mogli da sarađujemo. Pomislila sam da hoće da bude maneken i odgovorila mu da ne pravim garderobu za muškarce. Objasnio mi je da je muzičar, da mu se dopada to što radim, a pošto svaka revija ima muzičku podlogu predožio saradnju. Rekla sam mu šta je tema revije koju pripremam, on mi je poslao svoju ideju i tako je sve krenulo - otkrila je modna kreatorka 2016. godine.

Pri prvom susretu kako je Verica pričala, varnice nisu sevnule:

Veljko Kuzmančević
foto: Print Screen Youtube

- Ja sam njega tretirala kao dete, mlađi je od moje mlađe ćerke. Nisam ga gledala kao muškarca ni u jednom trenutku.

Sedmodnevni odmor na Zlatiboru, na koji su otišli kao prijatelji, ispostavio se kao presudan. U Beograd su se vratili svesni da jedno bez drugog ne mogu.

- Izašli smo na večeru sa moje dve prijateljice, koje su doputovale iz Sarajeva. U jednom trenutku Veljko je skinuo neku plehanu burmu koju je nosio i pitao me da li hoću da se udam za njega. Rekla sam "da". Sutradan je otišao kod roditelja da im kaže da se ženi. I to je bilo to.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.