JEDNOM SRBINU RODILA DETE, ZA DRUGOG SE UDALA: Ovako je Severina izgledala PRE plastičnih operacija! (FOTO)
Foto: News1, Printscreen

Pre i posle

JEDNOM SRBINU RODILA DETE, ZA DRUGOG SE UDALA: Ovako je Severina izgledala PRE plastičnih operacija! (FOTO)

Severina Kojić ima 44 godine i iza sebe veoma uspešnu karijeru, ali nije baš uvek bila ovakva, kakvu je sada znamo
Objavljeno:

Severina je potiče iz radničke porodice zbog čega nije verovala da će postati poznata, ali njen talenat je ipak došao do izražaja. Od malih nogu je bila zainteresovana za muziku, ples, glumu i klavir. Bila je član KUD-a Mozaik i gospođa Lepa Smoje joj je dodelila ulogu Karmele u mjuziklu “Frane Štrapalo”.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Kontroverznu pevačicu su mediji dovodili u vezu sa mnogim muškarcima, a neki od njih su: Zrinko Tutić sa kojim je na početku karijere sarađivala, Dražen Žerić, frontmen grupe Crvena jabuka, Alen Marin, član rok grupe Kojot, za koga je bila i verena, general Stanko Sopta kome je posvetila pesmu “Pogled ispod obrva”, biznismen Srećko Vargek koji joj je bio rame za plakanje tokom afere sa porno snimkom i Mate Čuljko za koga se spekuliše da ju je ostavio zbog intenzivnih viđanja sa Goranom Bregovićem.

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

2008. godine je počela vezu sa Slavkom Šainovićem, vlasnikom sportskog centra, koji ju je zaprosio. Bili su zajedno do kraja 2010. godine jer se Severina zaljubila u srpskog “kralja bakra”, Milana Popovića.Naredne godine su se Severina i Milan verili, a ona je ubrzo i zatrudnela.

2015. godine je preko zajedničkih prijatelja upoznala Igora Kojića, sina pevača Dragana Kojića Kebe, u koga se do ušiju zaljubila. Iako je Igor 15 godina mlađi od Severine, to im nimalo nije smetalo da se krajem godine venčaju.

Moj svijet u mojim rukama... ???? #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Danas važi za jednu od najvatrenijih pevačica na estradi, ali na samom početku izgledala je mnogo drugačije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.