TRESAO SE ISTANBUL, DUŠKO SLAVIO ROĐ: JK ga iznenadila predivnim poklonom, ali kad vidite kako je izgledala zanemećete! (FOTO)(VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/Jelena Karleuša

ludilo u turskoj

TRESAO SE ISTANBUL, DUŠKO SLAVIO ROĐ: JK ga iznenadila predivnim poklonom, ali kad vidite kako je izgledala zanemećete! (FOTO)(VIDEO)

Pop diva Jelena Karleuša otputovala je u Istanbul kako bi proslavila rođendan svog supruga Duška Tošića
Objavljeno: 10:02h

Jelena i Duško proslaviće ove godine devetu godišnjicu braka, a koliko je njihova veza jaka govori i činjenica da, iako fudbaler živi u Istanbulu, daljina im ne predstavlja problem pa oboje žive na relaciji Beograd-Istanbul.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pošto je fudbaler često odsutan od kuće zbog posla u Istanbulu i ne viđa svoju porodicu koliko bi voleo, svaki slobodan trenutak koristi kako bi proveo sa svojom voljenom suprugom i ćerkicama Nikom i Atinom i ne dopušta da mu bilo koji praznik ili rođendan protekne daleko od njih.

I Jelena se vodi istom maksimom, pa je pre dva dana odletela u Istanbul kako bi sa Duškom dočekala, a kasnije i proslavila njegov divan dan.

foto: Printscreen/ Instagram/ Duško Tošić

Jelena je svom dragom tom prilikom priredila i predivno iznenađenje, zablistala kao nikada ranije i partijala do sitnih sati!

????????

A photo posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

O svemu ovome izveštavala nas je na Tviteru i oduševila nas kako je sve izgledalo:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.