Ćerka Vasila Hadžimanova je ozbiljna lepotica i preti da postane naša NAJSLAVNIJA PEVAČICA! (FOTO)(VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/Marta Hadzimanov

čudo prirode

Ćerka Vasila Hadžimanova je ozbiljna lepotica i preti da postane naša NAJSLAVNIJA PEVAČICA! (FOTO)(VIDEO)

Marta Hadžimanov je ćerka Vasila i Nataše Hadžimanov, a njen otac je nebrojeno puta u mnogim intervjuima istakao da je njegova naslednica "pretalentovana" i da je čudo od devojke
Objavljeno:

Genetski predodređena za muziku, budući da potiče iz takve porodice, Marta, koja ima 16 godina, sa svojom bakom Brankicom Vasić Vasilisom nedavno je gostovala u emisiji "tri tačke" na televiziji N1.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Sve čime se moji bave je uticalo na mene i sve me interesuje. Idem na solo pevanje, ali nekako sam se najviše opredelila za mjuzikl, jer je to i pevanje i ples i gluma. To me čini srećnom i mislim da sam se tu baš nekako pronašla - kazala je Marta.

Marta je prvi put nastupila sa bakom Brankicom Vasić Vasilisom kada je imala pet godina. Ova poznata umetnica je o talentu i karakteru svoje unuke rekla:

- Ona je slobodna. Ona je svoja. Mi pričamo, ali tačno se vidi da jedno oko prati i jedan deo njenog bića prati, a drugi deo njenog bića ne dozvoljava. Rekla sam joj jednu stvar, za šta mislim da sam potpuno u pravu, a to je da kad se ljudi rode negde, to je njihov zapis, i ako oni ništa ne znaju sa tog podneblja, oni su zalutali. Rekla sam joj: "Nauči šta je tvoje da možeš da ideš na sve četiri strane sveta" - kazala je Vasilisa o unuci Marti, misleći na muziku, ali nas je najviše od svega impresionirao Martin izgled!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.