Zašto nestaje sjaj u oku tvom, zašto odlažiš sad? Komemoracija Mikija Jevremovića: Ćerka NE MOŽE DA ZAUSTAVI SUZE (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić

Poslednje zbogom

Zašto nestaje sjaj u oku tvom, zašto odlažiš sad? Komemoracija Mikija Jevremovića: Ćerka NE MOŽE DA ZAUSTAVI SUZE (VIDEO)

Komemoracija povodom smrti pevača Mikija Jevremovića održana je u Domu sindikata, gde su se porodica, kolege i prijatelji oprostili od legende zabavne muzike
Objavljeno: 13:49h

Sahrana će se održati danas u 14.30 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a komemoracija je započeta pesmom njegove ćerke Jelene Jevremović "Zašto nestaje sjaj".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Dragan Kadić

Zašto nestaje sjaj u oku tvom, zašto odlažiš sad, kad sve sam ti dala, kad sve sam ti dala, tražim snage za kraj, u srcu svom, s tobom nikad za bol, ja nisam znala, ja nisam znala, kome ruke da pružim, kuda sada da krenem, kada ostavljam sve, želim put svoj da nađem, želim negde da pođem, ali ne znam gde - glasi ova potresna pesma.

Jelena je priznala da nije imala snage da održi govor i na taj način se oprosti od svog voljenog oca.

"Odlučili smo da ga ispratimo gitarom i pesmom. Nisam imala snage da ja održim govor, plašila sam se da će mi pozliti. Poslednji put smo bili na ručku zajedno i ja sam tražila od konobara da nas slika, a mi se skoro nikada nismo slikali. Najteže mi je palo kada je tata doživeo moždani udar. Tada mi je doktor rekao da možemo da ga vidimo samo kroz prozor", plačući je otkrila Jelena.

foto: Zorana Jevtić

Na poslednji ispraćaj legendarnom pevaču došao je veliki broj kolega među kojima su Željko Joksimović, Boris Bizetić sa čerkama, Suzana Mančić, Milan Đurđević, Matija Bećković, Predrag Živković Tozovac...

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir, Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.